Sere întregi de canabis, descoperite în Timiș! Unde cultiva un bărbat 120 de astfel de plante

Sere întregi de canabis, descoperite în Timiș! Unde cultiva un bărbat 120 de astfel de plante
Sursa foto: Pixabay.com

Un bărbat a fost reținut, după ce ar fi cultivat 120 de plante de canabis, în apropierea unui râu din Timiș. Plantele erau în trei sere cu o suprafață totală de 1.300 de metri pătrați. DIICOT a cerut arestarea preventivă a suspectului.

Potrivit Mediafax, bărbatul ar fi inițiat și întreținut, aproape de râul care străbate comuna Băuțar, o cultură de canabis indoor. Întreaga plantație era destinată vânzării.

120 de plante de canabis, cultivate în apropierea unui râu din Timiș

În cadrul perchezițiilor, autoritățile au descoperit și ridicat trei sere construite pe o suprafață de 1.300 de metri pătrați și 120 de plante de canabis cu o înălțime de aproximativ 4 metri. Întreaga cantitate se ridică la aproximativ 1.640 de kilograme masă verde.

Din locuința suspectului, autoritățile au ridicat 90 de cutii și pungi din material plastic transparent în care era ambalată o cantitate de 121,3 kilograme de muguri de canabis.

Procurorii DIICOT au reținut bărbatul pentru trafic de droguri de risc, iar joi a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`