Ce s-a întâmplat cu casa unui cuplu care a plecat în vacanță timp de o lună / Proprietatea valorează 1,2 milioane de lire sterline

Ce s-a întâmplat cu casa unui cuplu care a plecat în vacanță timp de o lună / Proprietatea valorează 1,2 milioane de lire sterline
Sursa foto: Freepik.com

Un cuplu din Marea Britanie, care a decis să plece în vacanță timp de o lună, și-a găsit casa, în valoare de 1,2 milioane de lire sterline, complet distrusă.

Proprietatea a fost transformată într-o zonă a „războiului” de mai mulți copii care au folosit drujbe, ciocane și topoare, relatează Daily Mail.

Infractorii au avut grijă să distrugă și cele mai valoroase obiecte din casă, printre care un candelabru, mobila vintage și rochia de mireasă a proprietarei.

Copiii au fost sancționați cu 1.500 de lire sterline fiecare

Copiii care au vandalizat întreaga locuință s-ar fi folosit de ustensilele din garaj ca să intre în fiecare dormitor. Au distrus totul, au spart 22 de ferestre și nu au ratat nici robinetele de la baie.

Șapte dintre infractori au recunoscut fapta și au fost sancționați cu câte 1.500 de lire sterline fiecare.

„Joanna Și Matt Pittard s-au aflat la adresă pentru Paște, în aprilie 2022. Au stat acolo o săptămână, lăsând casa curată și în ordine”, a spus procurorul.

Ulterior, cuplul a plecat într-o vacanță timp de o lună, însă un grădinar i-a anunțat de dezastrul care a avut loc și i-a îndemnat să se întoarcă cât mai repede.

Până acum, cei doi au cheltuit peste 35.000 de lire sterline pentru reparații.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`