Irina Truică, declarații la ieșirea de la DNA: "Nu am legătură cu cele 35 de milioane de euro din dosar. Doar cu un credit de 3 milioane de euro" (VIDEO)

Irina Truică, declarații la ieșirea de la DNA: "Nu am legătură cu cele 35 de milioane de euro din dosar. Doar cu un credit de 3 milioane de euro" (VIDEO)

Fosta soție a milionarului Remus Truică, Irina Truică, a fost audiată la DNA. Aceasta a ajuns în dimineața de miercuri, 20 ianuarie, la sediul DNA pentru a fi audiată de către procurori în dosarul creditelor ilegale de la BRD.

Se pare că vizita Irinei Truică la sediul DNA a fost pentru schimbarea încadrării juridice. Din spusele avocatului, înainte ea era acuzată de înșelăciune, dar acum este acuzată de complicitate la săvârșirea unui abuz în serviciu.

Irina Truică a declarat că aceasta a fost naivă când a semnat un contract, dar și că ea nu are legătură cu cele 35 de milioane de euro, care apar în dosar, ci legătura sa este cu un singur contract de credit în valoare de 3 milioane de euro .

Declarațiile Irinei Truică la ieșirea de la DNA

#DIRECT_ONE_k9sd2z#

Totul se rezumă la o semnatură de soție naivă… Nu am știu despre acei 35 de milioane de euro. Eu nu am legătură cu toate cele 35 de milioane de euro. Doar cu un credit în valoare de  3 milioane de euro pe care l-am semnat„, a declarat Irina Truică.

Potrivit spuselor sale de la ieșirea de la DNA, ea nu a depus o declarație împotriva lui Remus Truică, ci este o declarație normală, și adevărată. De asemenea, ea a mai precizat și faptul că Remus Truică nu și-a mai văzut copii de ceva timp, chiar dacă aceasta i-a propus să se ducă la el în vizită.

„Nu îl urmăresc pe domnul Truică. Are tot felul de probleme, iar de 5 ani are o conduită pentru mine. Declarațiile pe care le-am făcut la DNA sunt adevărate, pentru că aici nu vin să dau declarații împotriva cuiva, ci să spun adevărul. Nu intru în detalii despre dosar.
Domnul Truică nu și-a văzut fetele pentru că nu a vrut, iar apoi ca i-a fost mai dificil cu ele. După ce s-a constituit controlul judiciar, cel în care nu avea voie să iasă din țară, i-am propus să vin cu fetele la el acolo, dar nu a răspuns”

Fosta soție a milionarului a avut o reacție surprinzătoare atunci când a fost întrebată despre sechestrul averii lui Remus Truică.

Credeți că toată averea lui este sub sechestru?! Acest lucru urmează să se afle„, a precizat Irina Truică.

Ea a mai vorbit la ieșirea de la DNA și despre subiectul divorțului său Remus Truică. Ea a precizat că așteaptă decizia de 5 ani, dar anumite persoane trag de timp în favoarea milionarului.
 
Eu aștept de 5 ani să divorțez, dar până acum nu a mers, pentru ca interesul soțului meu este să tergiverseze dosarl, să nu se facă un partaj care să fie definitiv. Și, între timp, unele furnicuțe își vor face treaba și vor câștiga timp.”

Aceasta a mai declarat și că fostul soț nu a mai plătit pensia alimentară de mai bine d eun an de zile, iar de cele mai multe ori când îl caută, el nu-i răspunde la mesaje.

„Nu iau legatura așa, pur si simplu, ci din când în când, îi mai scriu câte un email în care îi mai zic despre fete. În 90% din ele nu-mi răspunde. Nu a plătit pensia alimentară de mai bine de un an de zile„, a mai declarat Irina Truică.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`