”Pot mânca oameni acum”: Un tânăr afgan a fost filmat în timp ce amenința că va ucide zece oameni dacă va fi forțat să plece din Suedia (VIDEO)

”Pot mânca oameni acum”: Un tânăr afgan a fost filmat în timp ce amenința că va ucide zece oameni dacă va fi forțat să plece din Suedia (VIDEO)

Continuă seria clipurilor cu migranți care amenință cetățeni europeni. De această dată este vorba despre un migrant afgan care a fost filmat într-un autobuz din Suedia în timp ce amenința că va omorî și va mânca oameni, informează Daily Mail.

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, care susține că trăiește de zece ani în statul nord-european, acuză poporul suedez de orice, de la pedofilie, până la izbucnirea războiului din Afganistan. El a fost filmat de alți pasageri ai mjilocului de transport în timp ce avertiza că va ucide zece oameni dacă va fi forțat să plece din Suedia, țară în care susține că și-a pierdut un deceniu din viață.
Intrând în vorbă cu un bătrân, în vârstă de 73 de ani, migrantul susține că ”este important să iei viețile altora” și acuză țările occidentale de uciderea multor oameni din Afganistan și de pe teritoriul Africii.

Un tânăr afgan a fost filmat în timp ce amenința că va ucide zece oameni dacă va fi forțat să plece din Suedia

#DIRECT_ONE_ytufou#

La valul de acuzații al imigrantului, bătrânul răspunde cu calm că Suedia nu a fost foarte mult timp prezentă în Afganistan.

”Cine colaborează cu americanii? Cine colaborează cu Uniunea Europeană? Cine? Tu! (…) Dacă sunteți împotrivă, de ce nu părăsiți NATO? De ce sunteți încă în NATO?”, continuă seria de acuzații ale tânărului. Asta în ciuda faptului că Suedia nu a fost niciodată membră NATO.

”Am obosit. Am 23 de ani și am răzbunare aici (în inimă – n.r.), înțelegi? Asta înseamnă că pot mânca oameni acum”, a mai amenințat tânărul.

Întrebat de pensionar de ce nu se întoarce în Afganistan pentru a lupta, acesta începe să îl acuze pe bâtrân de pedofilie.

”Surorile mele sunt mici și nu trebuie să fie violate de oameni ca tine. Știi de ce mă simt așa? Pentru că eu nu am dormit niciodată în liniște și pace în țara mea. (…) Voi ați mâncat mâncare bună, în tim ce eu am mâncat pâine și am băut apă și sunt mai puternic decât oamenii voștri de doi metri. Îi pot ucide într-o secundă pe oamenii voștri de doi metri”, a mai spus tânărul.

Deocamdată nu este clar când și unde anume în Suedia a fost filmată această scenă. Un indiciu ar putea fi faptul că bătrânul are un accent de Gothenburg.  De asemenea, tânărul este auzit spunând: ”Este 2014, talibanii se întorc”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`