Adriana Bahmuțeanu îl face praf pe Dorian Popa, după ce artistul a fost prins drogat la volan: „Rușine! Se jura pe Dumnezeu”

Adriana Bahmuțeanu îl face praf pe Dorian Popa, după ce artistul a fost prins drogat la volan: „Rușine! Se jura pe Dumnezeu”
Foto: Captura video YT/ Facebook

Dorian Popa a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, ceea ce a atras critici din partea mai multor colegi din showbiz-ul românesc, inclusiv din partea Adrianei Bahmuțeanu, care a avut un mesaj dur la adresa artistului.

Adriana Bahmuțeanu, reacție dură, după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan

Vineri, 27 octombrie, în jurul orei 21:15, Dorian Popa a fost oprit în trafic de polițiștii din Ilfov pentru testarea cu aparatul drug test, care a indicat consumul de canabis. Vestea a stârnit șoc și revolta în rândul publicului, printre care și Adriana Bahmuțeanu.

În urma incidentului, lui Dorian Popa i-a fost suspendat permisul de conducere, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal. El a fost criticat de colegii din showbiz, inclusiv Adriana Bahmuțeanu, pentru că a fost prins într-o situație care contrazice valorile sale anterioare legate de combaterea drogurilor, scrie Cancan.ro.

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că Dorian Popa a fost demascat și că acesta a mințit în legătură cu consumul de substanțe. Ea l-a criticat pentru influența sa asupra tinerilor și l-a numit papițoi”, afirmând că astfel de persoane nu ar trebui să fie în spațiul public.

Vedeta l-a numit pe influencer papițoi”

„Încă un dro&%lău cu fițe a fost demascat! Dorian Popa a fost prins în chiloți și halat la volan, după ce consumase substanțe interzise. Astfel de papițoi ar trebui să dispară definitiv din atenția media! Rușine! (…)

A participat la mai multe campanii de prevenire a drogurilor, a luat o grămadă de bani de la stat, și mai mult decât atât se jura pe Dumnezeu că el niciodată nu a pus gura sau nasul pe vreo substanță. Ei bine, nasul lui a devenit de Pinocchio, pentru că așa cum minte Dorian Popa și mai grav că influențează o generație întreagă”, a spus Adriana Bahmuțeanu, în mediul online.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:15 - Sfârșitul unei călătorii cosmice sau începutul unui spectacol rar. Apropierea de Soare poate duce la distrugerea cometei Tsuchinshan-ATLAS
20:12 - Bombardamente în suburbiile capitalei libaneze Beirut. Israel anunță că a vizat sediul central al Hezbollah
20:07 - România, sub potop în acest weekend. Acestea vor fi cele mai afectate județe din cauza furtunii puternice
20:05 - Autorul jafului armat din Iași nu a fost găsit. Angajații băncii au apăsat târziu butonul de panică
19:32 - Ionuț Stroe, despre scenariul ruperii coaliției de guvernare: „Sunt tensiuni, sunt situații extrem de dificile, discuțiile aproape că nu mai există”
19:30 - Parada de 1 Decembrie ar putea fi mutată pe 30 noiembrie. Diana Stoica (USR): E o tâmpenie! Dacă ai o dată în care s-a întâmplat ceva, nu poți să muți parada doar pentru că nu te-a dus capul când ai comasat alegerile, să nu pui fix peste Ziua Națională (VIDEO)
19:20 - Ionuț Stroe, reacție după ce Iohannis a anunțat că nu candidează la parlamentare: „Subiectul pentru noi este unul închis” / „Am retras amendamentul tocmai pentru a nu se mai specula politic”
19:13 - Anchetă internă la o multinațională din Timișoara. O angajată s-ar fi sinucis
19:07 - „Este bună doar pentru petreceri”. Care a fost reacția unei turiste britanice după ce a fost sfătuită să nu viziteze România
19:00 - Dan Cristian Popescu (PSD): “Fiecare partid încearcă să facă o majoritate în jurul său la nivel local” (VIDEO)