Ce salariu încasează un frizer canin în România în 2023. Meseria este la mare căutare / Peste 30.000 de posturi vacante

Ce salariu încasează un frizer canin în România în 2023. Meseria este la mare căutare / Peste 30.000 de posturi vacante
Foto: Freepik

Conform informațiilor furnizate de platforma de recrutare online BestJobs, salariul unui angajat în postul de frizer pentru animale de companie fluctuează în mod obișnuit în intervalul cuprins între 600 și 1.000 de euro net lunar.

Ce salariu are un frizer canin în România

Meseria de frizer este extrem de căutată, iar specialiștii în styling sunt apreciați pentru creativitatea și atenția la detalii pe care le manifestă. De asemenea, frizerii canini, cu abilitățile lor deosebite, reușesc să transforme animalele de companie în adevărate bijuterii. Acești profesioniști pot câștiga până la 1.000 de euro lunar, iar cei mai perseverenți pot depăși această sumă, scrie Romaniatv.

„Mulţi oameni nu-şi pot imagina viaţa fără un animal de companie, investind timp şi resurse pentru a le asigura o alimentaţie sănătoasă şi cea mai bună îngrijire. În ultimii ani, ofertele de angajare pentru specialişti în medicină veterinară dar şi personal auxiliar a crescut. Un frizer de animale de companie efectuează diverse sarcini de îngrijire necesare pentru a îmbunătăţi igiena animalelor de companie şi pentru a le îmbunătăţi aspectul fizic. Pentru rol, este necesară experienţă în îngrijirea animalelor şi cunoştinţe despre tipuri de tunsori specifice, dar şi de multă răbdare şi creativitate. Oferta salarială este de 600 – 1.000 euro net”, explică Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Ce alte beneficii mai pot avea

În joburile de frizer canin, beneficiile extrasalariale comune includ tichete de masă, program flexibil, echipamente de calitate și bonusuri de sărbători. Pe platforma BestJobs, sunt disponibile 20 de posturi vacante pentru această poziție dintr-un total de 35.000 de anunțuri active de angajare. Majoritatea ofertelor sunt în Ilfov, București și Vâlcea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`