Medicul legist cere o investigație suplimentară necesară în cazul morții actorului Matthew Perry

Medicul legist cere o investigație suplimentară necesară în cazul morții actorului Matthew Perry
Sursa foto: Instagram/ @friends

A fost deja efectuată o autopsie în cazul morții îndrăgitului Matthew Perry, dar examinatorii așteaptă rezultatele rapoartelor toxicologice pentru a determina cauza morții lui Perry, a declarat biroul de examinare medicală pentru CNN duminică. Finalizarea acestor rapoarte poate dura săptămâni.

Medicul legist și-a actualizat dosarul online pentru Perry, menționând în dreptul cauzei morții: „amânată”

„Atunci când cauza morții nu poate fi determinată în momentul autopsiei, se va elibera un certificat de amânare până la finalizarea studiilor suplimentare”, conform ghidului legist din LA.

Anchetatorii intenționează să folosească rapoartele toxicologice pentru a determina dacă substanțe străine ar fi putut contribui la moartea lui Perry, potrivit unei surse citată de CNN.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Pompieri din Los Angeles, Brian Humphrey, a declarat pentru CNN că sâmbătă s-a primit un apel la 911 a venit, la 4:07 p.m. pentru o urgență de salvare din apă. LAPD a răspuns la 4:10 p.m. și a ceurt o anchetă asupra morții la scurt timp după.

Perry, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit mort în cada cu hidromasaj, potrivit Los Angeles Times, citând surse ale forțelor de ordine.

Părinții lui Perry, John Bennett Perry și Suzanne Morrison, împreună cu tatăl său vitreg, corespondentul „Dateline” Keith Morrison, au fost văzuți sosind la casa actorului sâmbătă seara, după răspunsul poliției.

Duminică, familia lui Perry a lansat o declarație pentru revista People, în care menționa că sunt distruși „de pierderea tragică a fiului și fratelui nostru iubit”.

Perry a fost sincer cu privire la luptele lui cu dependențele

El a vorbit despre recuperarea sa și despre dedicarea sa de a-i ajuta pe ceilalți în memoriile sale, „Prieteni, iubitori și marele lucru teribil: o memorie”, pe care le-a lansat în noiembrie 2022.

„Cel mai bun lucru este că, dacă cineva vine la mine și îmi spune: „Nu pot să mă opresc din băutură, mă poți ajuta?” Pot să spun „da” și să o și fac”, a spus el în podcastul „Q With Tom Power” anul trecut.

Perry a continuat spunând că vrea ca lumea să-și amintească de el „că a fost cineva care a trăit bine, a iubit bine, a fost un căutător” și că „lucru principal este că vrea să ajute oamenii”. „Asta îmi doresc”, a spus el.

Perry se lupta cu dependențele la apogeul carierei sale la „Friends” și a spus în timpul interviului că, din această cauză, nu a putut să vizioneze serialul.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer și Matt LeBlanc au jucat alături de Perry în „Friends”, care a fost difuzat din 1994 până în 2004. Actorii nu au comentat încă moartea lui Perry.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:11 - „Se considera un rege”: Totul despre petrecerile cu abuzuri sexuale care au dus la anchetele și decăderea lui Puff Daddy
12:59 - Pasarela Îndrăgostiților din Timișoara, la un pas de prăbușire. Este traversată de sute de oameni
12:47 - Nicolae Ciucă, despre întrebarea propusă de PSD la referendumul lui Nicușor Dan: O să o analizăm. Este o datorie a noastră de siguranță în școli, de siguranță a cetățenilor. Nu cred că este nevoie de un referendum pentru acest lucru (VIDEO)
12:36 - PNL anunță un proiect de lege pentru referendumul lui Nicușor Dan. Nicolae Ciucă: Nu îmi asumam prin semnătură un astfel de demers dacă nu aveam convingerea că trebuie să mergem cu acesta până la capăt (VIDEO)
12:27 - Cea mai scăzută temperatură din țară, de vineri dimineața. La Miercurea-Ciuc mercurul a coborât sub pragul înghețului
12:22 - Primarul Capitalei le mulțumește lui Nicolae Ciucă și PNL pentru susținerea propunerilor sale și a referendumului. Nicușor Dan, despre întrebarea propusă de PSD pentru vot: „De principiu sunt de acord” (VIDEO)
12:05 - Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu Nicușor Dan: Am convenit inclusiv pe susținerea candidaturii la prezidențiale. Am semnat lista cu cele 20 de solicitări ale primarului general (VIDEO)
12:03 - Dramă la Campionatele Mondiale din Spania: Doi concurenți au murit chiar în timpul probei de traitlon
11:58 - Ce părere are Alexia Eram despre Victor Slav. Reacția lui Aris
11:55 - Netanyahu, după uciderea liderului Hamas, când tot Occidentul își imagina că conflictul din Orientul Mijlociu se va calma: „Războiul din Gaza nu s-a încheiat”