Ce spune Șerban Huidu despre starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu. „Am văzut ca unii vor să îl ajute cu donații”

Ce spune Șerban Huidu despre starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu. „Am văzut ca unii vor să îl ajute cu donații”
Foto: Facebook / Șerban Huidu

Subiectul despre Irinel Columbeanu la azil au devenit din ce în ce mai dese în ultima perioadă, fiind adesea descries ca fiind o vimctimă. Șerban Huidu a făcut câteva remarci despre felul în care acesta este perceput de societate.

Subiectul Columbeanu umbrește adevăratele probleme

Prezentatorul TV este de părere că subiectul este mult prea tare evidențiat, astfel încât acoperă principalele probleme ale societății românești, scrie Adevărul.

El nu este de acord că Irinel Columbeanu este o victimă și că ar trebui să își asume responsabilitatea pentru situația lui actuală.

Huidu spune că Irinel nu a muncit pentru banii pe care i-a cheltuit, ci că au fost câștigați pe seama altora. Și chiar și după ce nu mai avea bani, a apela la împrumutir bancare pentru a-și continua stilul de viață pe care și-l crease.

Prezentatorul TV subliniază că media și presa au un rol foarte important în transmiterea imaginii de victimă a lui Irinel, iar viața lui este o poveste care prinde la public.

„Dar oare de ce toată presa îl arată pe nefericit? De unde expunerea asta media? Dramolina lui Virinel e percepută de masa mare de oameni drept o dulce răzbunare. Ai văzut Gicule ce și-a furat-o smecheru ăla? Nema famei, nema conac, fără masini e vai viața lui. Aceasta răzbunare colectivă e exploată de fiecare ziar, fiecare televiziune site sau blog ce ii prezintă urata-i decădere. De asta face audienta. De asta se uită milioane de oameni la știrile sordide despre nenorocit”, a scris el.

Oamenii pot ajuta copiii în loc să doneze bani pentru Columbeanu

Huidu le amintește oamenilor că este mult mai important să se axeze pe problemele societății decât să fie victimele manipulării din media. Una dintre principalele probleme cu care se confruntă România sunt cei peste 59.000 de copii instituționalizați.

„Am văzut ca unii vor să il ajute cu donații ca sa stea amărâtul intr-un Azil de lux la Snagov. Auzi bre nea Columbene? Nu vrei să încerci unul din Voluntari?(…) Iar voi cei care îi plângeți de milă, ar trebui sa trimiteți banii celor 59 000 de copii instituționalizați ai Romaniei. Suntem în continuare țara cu cei mai mulți copii asistați social din UE”, a mai adăugat Șerban Huidu.

Prezentatorul TV îi transmite un mesaj lui Irinel Columbeanu cum că ar trebui să își asume responsabilitatea pentru soarta pe care o are.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`