Moment jenant într-un avion! Motivul pentru care un bărbat i-a cerut unui pasager 150 de dolari: „Presupun că și-a cumpărat două”

Moment jenant într-un avion! Motivul pentru care un bărbat i-a cerut unui pasager 150 de dolari: „Presupun că și-a cumpărat două”
Foto simbol: Pixabay.com

Un moment de-a dreptul jenant a avut loc într-un avion, după ce un bărbat i-ar fi cerut unui pasager obez suma de 150 de dolari pentru că i-a ocupat o parte din locul lui. Internauții, revoltați după ce bărbatul a povestit întreaga sa experiență din avion.

Bărbatul a explicat că și-a ales locul cu o atenție sporită, pentru că urma să aibă un zbor de aproximativ cinci ore până în Statele Unite.

Întreaga poveste a pasagerului a stârnit revoltă pe Internet

„Un bărbat foarte obez a urcat în avion și mi-am dat seama că o să aibă dificultăți atunci când se va așeza. Presupun că poate și-a cumpărat două. Îmi încrucișez mental degetele, ca să nu stea lângă mine, dar, desigur, ajunge să arate spre fereastra de lângă mine pentru a-l lăsa să intre. Mă ridic și-l las să intre politicos, vrând să-i dau măcar o șansă. Ei bine, el se așază și ocupă și un sfert din scaunul meu. Mă așez și sunt lipit de el, făcându-mă să mă simt inconfortabil. După un minut, am decis să fiu direct și să-i spun”, a scris bărbatul, potrivit Mirror.

Când s-a întors către vecinul său de scaun, un pasager obez, bărbatul i-a spus: „Domnule, îmi pare rău, dar această situație nu funcționează pentru mine, îmi ocupați destul de mult locul”.

Pentru a evita orice conflict, pasagerul a încercat să se facă cât mai mic, însă totul în zadar, pentru că bărbatul a început să îi facă semne unei însoțitoare de bord.

Bărbatul supraponderal, pus să plătească în plus pentru că ocupa o parte din locul altui pasager

„Am oprit o însoțitoare de bord și o întreb ce se poate face în privința situației. Ea îi spune instantaneu că probabil va trebui să-și cumpere un alt loc. Ea merge în față și se întoarce spunând că nu există locuri libere în avion, așa că nu a existat o modalitate de a muta oamenii, astfel încât să poată avea două”, a mai transmis bărbatul.

Văzând toate acestea, celălalt pasager a întrebat într-un mod politicos dacă poate să rămână pe locul care i-a fost atribuit.

„M-am simțit rău pentru el, dar mă gândeam și la confortul meu pe zborul lung – confortul pentru care am plătit. Însoțitorul de bord îi spune că, dacă cineva din zbor nu este de acord să-l lase să ocupe o parte din locul lor, va trebui să rezerve un alt zbor. I-am spus tipului: „Uite, voi suporta asta dacă îmi dai 150 de dolari – asta înseamnă jumătate din costul acestui zbor și asta ar compensa suficient pentru circumstanțe”. El este de acord imediat, scoate bani și mă plătește. Chiar și mi-a spus că apreciază”, a adăugat pasagerul, după ce a cerut 150 de dolari, doar pentru că o persoană supraponderală stătea lângă el.

Toate acțiunile bărbatului au fost aspru criticate, atât de pasagerii care se aflau în același avion, cât și de persoanele de pe Internet.

„Este ridicol. Ai făcut o scenă și l-ai făcut de rușine pe bărbat, apoi l-ai făcut să te plătească pentru o fracțiune din locul tău”, a spus un internaut.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”