„Dezamăgit de experiență” / Un restaurant din SUA i-a taxat pe părinții cu copii neastâmpărați. Cât au plătit în plus clienții?

„Dezamăgit de experiență / Un restaurant din SUA i-a taxat pe părinții cu copii neastâmpărați. Cât au plătit în plus clienții?
Sursa foto: Freepik.com

Un restaurant din statul american Georgia a captat atenția întregii Americi și, ulterior, chiar a întregii lumi, după ce a implementat o taxă pentru părinții cu copii agitați. Această hotărâre a stârnit controverse aprinse între internauți, conform New York Post.

Un restaurant din SUA taxează copii neastâmpărați

Restaurantul Toccoa Riverside se bucură de reputația de a servi pește proaspăt, pescuit din lacurile și râurile din apropiere, gătit în funcție de preferințele clienților. Recent, restaurantul a stârnit interesul pe rețelele sociale datorită avertismentului că familiile cu copii foarte activi pot fi supuse unei taxe suplimentare, cu cuantum la alegerea personalului, scrie Observator News.

În ciuda faptului că restaurantul a impus taxa de ceva timp, subiectul a revenit în prim-plan datorită recenziilor recente postate online.

Atât clienții cât și internauții s-au declarat dezamăgiți

Ce este considerat un adult care nu poate fi părinte? Nu există niciun motiv pentru a ne taxa în plus dacă s-ar întâmpla asta” a notat un internaut.

Unii dintre cei nemulțumiți au exprimat dezaprobarea față de restaurant prin recenzii negative, afirmând că au avut parte de o experiență deloc plăcută, și considerând că au fost nevoiți să plătească ceea ce ei consideră o taxă pentru părinții cu copii energici”.

Proprietarul mi-a spus că adaugă 50 de dolari la factura mea din cauza comportamentului copiilor mei. Dezamăgit de experiență”, a adăugat, un client pe nume Kyle Landmann.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`