Cine este Irina Hansen, femeia născută în România care va candida la Primăria Las Vegas

Cine este Irina Hansen, femeia născută în România care va candida la Primăria Las Vegas
Sursa foto: Facebook / Irina Hansen

Irina Hansen, candidată la Primăria Las Vegas în 2024, s-a născut în România în 1978 și spune că a emigrat în SUA pentru a „scăpa de regimul opresiv unui dictator comunist”, potrivit KTVN Las Vegas.

Irina Hansen și-a anunțat candidatura la primăria celui mai mare oraș din statul Nevada în luna septembrie. Actualul primar, Carol Goodman, a precizat că el nu va candida la alegerile din 2024.

Cine este Irina Hansen

Irina Hansen trăiește în Las Vegas din 1998. A intrat în afaceri imobiliare în 2005, iar în prezent face parte din Asociația Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociația Națională a Agenților Imobiliari și Consiliul Residential Real Estate.

În 2019 a înființat Prestige Salon and Spa.

Are viziuni conservatoare și promovează responsabilitatea față de cetățeni.

În programul cu care candidează la Primăria Las Vegas propune o creștere economică durabilă. Totodată, vrea să asigure siguranța orașului și să rezolve criza persoanelor fără adăpost.

„Irina crede că, sub conducerea ei, va fi capabilă să creeze o creștere economică sustenabilă în Las Vegas și să redea Poporului în crederea în aleși. S-a săturat de oameni care fac promisiuni deșarte pentru a fi aleși, ceea ce îi face inactivi și să se complacă”, scrie într-un comunicat de presă.

Irina Hansen are și un motto de campanie: „Dacă nu o vor face ei, o voi face eu!”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`