O româncă, agent imobiliar, vrea să cucerească SUA și candidează pentru primăria orașului Las Vegas

O româncă, agent imobiliar, vrea să cucerească SUA și candidează pentru primăria orașului Las Vegas
Românca și-a anunțat candidatura în cadrul unui eveniment de campanie la Henderson, în luna septembrie, sursă foto: Facebook

Irina Hansen, o româncă de 45 de ani stabilită în SUA, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al metropolei americane Las Vegas, la alegerile din 2024. Românca și-a anunțat candidatura în cadrul unui eveniment de campanie la Henderson, în luna septembrie.

Actualul primar al Las Vegasului nu va mai candida pentru un nou mandat

Irina, care se declară conservatoare, va înfrunta 4 contracandidaţi, relatează publicația KTVN Las Vegas, citată de Adevărul.
Programul ei electoral promite o creștere economică durabilă, asigurarea siguranței orașului și găsirea unei soluții la criza de persoane fără adăpost, scrie publicația citată.

Mottoul ei de campanie este „Dacă ei nu o vor face, eu o voi face!”.

Actualul primar al Las Vegasului, Carol Goodman, a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat
În cursa alegerilor de anul viitor, Irina Hansen îi va avea contracandidați pe consiliera Victoria Seaman, fosta congresmană a SUA Shelley Berkley, antreprenoarea și asistenta medicală Donna Miller și femeia de afaceri locală Tera Anderson.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:11 - „Se considera un rege”: Totul despre petrecerile cu abuzuri sexuale care au dus la anchetele și decăderea lui Puff Daddy
12:59 - Pasarela Îndrăgostiților din Timișoara, la un pas de prăbușire. Este traversată de sute de oameni
12:47 - Nicolae Ciucă, despre întrebarea propusă de PSD la referendumul lui Nicușor Dan: O să o analizăm. Este o datorie a noastră de siguranță în școli, de siguranță a cetățenilor. Nu cred că este nevoie de un referendum pentru acest lucru (VIDEO)
12:36 - PNL anunță un proiect de lege pentru referendumul lui Nicușor Dan. Nicolae Ciucă: Nu îmi asumam prin semnătură un astfel de demers dacă nu aveam convingerea că trebuie să mergem cu acesta până la capăt (VIDEO)
12:27 - Cea mai scăzută temperatură din țară, de vineri dimineața. La Miercurea-Ciuc mercurul a coborât sub pragul înghețului
12:22 - Primarul Capitalei le mulțumește lui Nicolae Ciucă și PNL pentru susținerea propunerilor sale și a referendumului. Nicușor Dan, despre întrebarea propusă de PSD pentru vot: „De principiu sunt de acord” (VIDEO)
12:05 - Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu Nicușor Dan: Am convenit inclusiv pe susținerea candidaturii la prezidențiale. Am semnat lista cu cele 20 de solicitări ale primarului general (VIDEO)
12:03 - Dramă la Campionatele Mondiale din Spania: Doi concurenți au murit chiar în timpul probei de traitlon
11:58 - Ce părere are Alexia Eram despre Victor Slav. Reacția lui Aris
11:55 - Netanyahu, după uciderea liderului Hamas, când tot Occidentul își imagina că conflictul din Orientul Mijlociu se va calma: „Războiul din Gaza nu s-a încheiat”