Cine este Robert Card, atacatorul care a comis masacrul din Lewiston. Individul le-ar fi spus medicilor că aude voci

Cine este Robert Card, atacatorul care a comis masacrul din Lewiston. Individul le-ar fi spus medicilor că aude voci
Sursa Foto: Facebook/ Lewiston Maine Police Department

După atacul de miercuri, în care au fost ucise cel puțin 22 persoane în schimburi de focuri de armă în statul Maine, orașul Leiwston, și alte 50 de persoane au fost rănite, autoritățile au identificat un suspect; el se numeşte Robert Card, notează stirileprotv.ro.

Cine este Robert Card, autorul masacrului

Conform unei postări pe Facebook a Departamentului de Poliţie din Lewiston, bărbatul ar trebui să fie „considerat înarmat şi periculos”.

„Forţele de ordine încearcă să îl localizeze pe Robert Card 4/4/1983 în ceea ce priveşte împuşcăturile în masă de la Schemengees Bar şi Sparetime Recreation din această seară.

Card ar trebui să fie considerat înarmat şi periculos. Vă rugăm să contactaţi forţele de ordine dacă aveţi cunoştinţă de locul unde se află acesta”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Se pare că atacatorul, în vârstă de 40 de ani, lucrează ca instructor în poligonul de tragere. Mai mult decât atât, acesta este și rezervist în armata americană.

În acest moment Robert Card este căutat de forțele de ordine.

Apnews.com a mai precizat că atacatorul avea probleme emoționale și ar fi petrecut vara trecută două săptămâni într-o clinică de psihiatrie. De asemenea, individul le-ar fi spus medicilor că aude voci și amenițase că va ataca o bază de pregătire militară din Maine.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`