În România, destinațiile tradiționale de Crăciun din Revelion au deja locurile de cazare ocupate în proporție de 90%

În România, destinațiile tradiționale de Crăciun din Revelion au deja locurile de cazare ocupate în proporție de 90%
Sursa Foto: Freepik

La pensiuni se fac deja pregătiri, chiar dacă afară sunt peste 20 de grade. Pe Valea Prahovei și în Maramureș cabanele și hotelurile sunt pregătite pentru Crăciun și Revelion. Iar gradul de ocupare este de peste 85% pentru această perioadă.

Un pachet de patru zile în Maramureș poate ajunge la 3.000 de lei de persoană

Majoritatea pensiunilor și hotelurilor au un meniu tradițional, cu țuică, afinată, produse din abatorul propriu, mușchi file, slăninuță și produse din stână.

Un sejur de Crăciun în Bucovina, una dintre cele mai căutate destinații de sărbători poate ajunge până la 3.500 de lei de persoană, pentru cinci zile all inclusive. Iar pentru Revelion, până la 4.500 de lei. Un pachet de patru zile în Maramureș poate ajunge la 3.000 de lei de persoană.

În Poiana Brașov și pe Valea Prahovei marile hoteluri nu au vândut încă toate pachetele de sărbători, dar vilele și cabanele mici, cu un design aparte, sunt ocupate. Se închiriază pentru un sejur de minimum trei nopți, cu 2.000 de lei de persoană.

Mulți turiști preferă cabanele pentru că asigură intimitate. Se pot distra în grup restrâns, își gătesc singuri sau merg la restaurantele din zonă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`