Ana Morodan, prima reacție după ce a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare: „Am greșit, e normal să existe consecințe”

Ana Morodan, prima reacție după ce a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare: „Am greșit, e normal să existe consecințe”
Sursa Foto: Facebook/ Ana Morodan

Ana Morodan recunoaște că este responsabilă pentru incidentul de la începutul acestui an, când a fost oprită în trafic de poliție. Ea a fost găsită conducând fără permis, sub influența alcoolului și sub efectul unor substanțe interzise.

Ana Morodan a anunțat că va respecta pedeapsa

Ana Morodan, cunoscută drept Contesa Digitală,” a fost condamnată la 1 an, 3 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității în urma incidentului din acest an, când a fost prinsă conducând sub influența alcoolului și a altor substanțe interzise. Ea a anunțat că nu va contesta sentința și va respecta pedeapsa, scrie Romaniatv.

„Voi face tot ce trebuie să fac. Firesc. Sunt un om asumat. Am greșit, e normal să existe consecințe. M-a ajutat mult suportul pe care l-am primit de la oamenii din jurul meu, capacitatea mea de a spune oricărui tip de angajament profesional indiferent de consecință. Apoi dorința de a mă focusa exclusiv pe mine, lucru pe care înainte nu mă puteam convinge să-l fac, deși de trei ani am tot încercat”, a declarat Ana Morodan, pentru unica.

Vedeta a apelat la ajutorul specialiștilor

După accident, Ana Morodan a cerut ajutor specializat pentru a se recupera din șoc și pentru a renunța la calmante. Ea a recunoscut că era sub influența unor medicamente când a fost oprită de poliție, dar se bucură că nu a provocat o tragedie.

„La episodul în care m-am urcat la volan, deși eram pe calmante care îmi afectau capacitatea de a conduce, e important de menționat că acele calmante îți și întunecă judecata. Așa că, în acel moment, nu am fost efectiv conștientă de ce fac. Îi sunt recunoscătoare Universului că n-am făcut mai rău, că n-am lovit pe nimeni și regret nespus acel episod. Nici să mai am carnet nu mă mai urc la volan”, mai spune Ana Morodan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`