Cum face față greutăților soția milionarului Călin Donca, rămasă singură cu cinci copii

Cum face față greutăților soția milionarului Călin Donca, rămasă singură cu cinci copii
Sursa foto: Captura video/ Youtube

Soția lui Călin Donca, milionarul reținut de DIICOT, vorbește despre situația familiei. Orianda Donca, soția milionarului brașovean Călin Donca, arestat din luna septembrie de către Poliție, a decis să rupă în sfârșit tăcerea.

„Soțul meu nu este condamnat. Este suspectat de săvârșirea unor infracțiuni economice, în prezent fiind efectuate cercetări pentru a se stabili dacă se face vinovat sau nu față de acuzațiile aduse. În ciuda tuturor acestor provocări, rămânem uniți și sperăm la un rezultat drept și echitabil în acest caz”, a deschis Orianda Donca seria confesiunilor pentru cancan.ro.

Ea a precizat că procesul penal se desfășoară în fața organelor judiciare competente, „fiind în prezent într-o etapă nepublică”.

„Tot ce putem spune este că atât eu, cât și Călin, avem încredere totală în justiție”, a mai spus femeia în vârstă de 34 de ani. Absența capului familiei de acasă nu a trecut neobservată, iar asta a făcut ca Orianda să devină, cu sau fără voia ei, noul „stâlp al casei”.

„În mod evident, atât ca soție, cât și ca mamă, trec printr-o perioadă dificilă, trebuind să fac față unor situații și provocări cu care nu m-am mai confruntat și de care sper să nu mai am parte vreodată. Am învățat că viața ne poate aduce provocări neașteptate și că puterea de a rămâne uniți ca familie este esențială”, indică aceeași Orianda.

Mamă a cinci copii, Orianda mărturisește că a discutat cu cele trei fete, Ariadna, Arisha și Areea, dar și cu cei doi băieți, Ovidius și Ares, toți cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani, despre situația aparte prin care trece familia lor de la mijlocul lunii septembrie, atunci când DIICOT l-a arestat preventiv pe Călin Donca, iar Tribunalul Brașov a confirmat reținerea acestuia într-un dosar de infracțiuni financiare, inclusiv acuzația de înșelăciune prin crearea de monede virtuale proprii.

„Instinctul de protecție față de copii înfrânge orice temere sau încercare. Cât despre copii, le-am explicat cu grijă situația, adaptându-ne la vârsta și nivelul lor de înțelegere și le-am transmis încrederea noastră în Dumnezeu”, a precizat pe acest subiect tânăra mamă.

Acuzațiile aduse lui Călin Donca

În urmă cu aproape o lună, omul de afaceri Călin Donca, cunoscut antreprenor autohton, a fost reținut inițial 24 de ore de către DIICOT Brașov, suspectat fiind că a constituit un grup infracțional organizat ale cărui acțiuni au condus la acuzații de delapidare cu consecințe deosebit de grave, evaziune fiscală, operațiuni de manipulare a pieței de capital, dar și săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune cu urmări deosebit de grave.

Acuzațiile aduse au fost probate în instanță, iar fosta vedetă ce a participat cândva la emisiunea „Chefi la cuțite”, chiar împreună cu soția sa, se află în prezent în spatele gratiilor și în plin proces cu statul român.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”