Un adolescent a fost reținut, după ce a furat mai multe bunuri din incinta Spitalului Județean de Urgență Vaslui

Un adolescent a fost reținut, după ce a furat mai multe bunuri din incinta Spitalului Județean de Urgență Vaslui
Foto simbol: Pixabay.com

Un adolescent de 18 ani a fost reținut de polițiști după ce a furat de mai multe ori bani și bunuri din incinta Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Tânăr de 18 ani, reținut după ce a furat de mai multe ori bani și bunuri din spital

Într-un comunicat de presă transmis vineri, 20 octombrie, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui au informat că polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au stabilit că, în perioada 30 septembrie – 14 octombrie 2023, tânărul acuzat de comiterea faptelor ar fi pătruns fără drept și ar fi sustras, din mai multe incinte ale spitalului, sume de bani și bunuri de valoare.

„Ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Vaslui au luat faţă de tânărul cercetat măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive”, a mai comunicat sursa citată, relatează Agerpres.

Cercetările vor continua sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale
20:05 - Cristina Neagu este oficial cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor. Victorie dramatică pentru CSM în Polivalentă
19:45 - Mircea Geoană: Pentru asta m-am întors în politică, pentru a aduce o schimbare adevărată în țara mea și în țara noastră
19:38 - Alexandru Muraru: Mihai Tudose demonstrează că nu înțelege nici legislația, nici principiile democratice. Esența jocului PSD este să cenzureze candidații incomozi prin metode putiniste
19:19 - Mașină lovită de tren în județul Buzău. Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită grav
18:55 - Augustin Zegrean, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Habar n-am ce a încălcat, știu doar că și la BEC sunt cinci judecători de la Curtea Supremă, care au spus că poate să candideze (VIDEO)
18:30 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. Persoanele care au un potențial foarte mare în aceste zile (VIDEO)
18:05 - Nicușor Dan: Eu acest zvon l-am auzit de două-trei luni, că Diana Șoșoacă nu o să candideze