Satu Mare: Supărat că a fost concediat, un bărbat a furat mașina companiei la care lucra și a avariat-o / Tânărul era beat și nu avea permis

Satu Mare: Supărat că a fost concediat, un bărbat a furat mașina companiei la care lucra și a avariat-o / Tânărul era beat și nu avea permis
Sursa Foto: Freepik.com

Un tânăr din Satu Mare a decis să se răzbune pe patronul care tocmai ce îl concediase, așa că a luat mașina companiei, a condus-o câteva zeci de kilometri și a înapoiat-o avariată. Bărbatul era sub influența alcoolului și nu avea permis de conducere.

Tânărul a ajuns în instanță după ce camerele de supraveghere l-au dat de gol. Miercuri, 18 octombrie, bărbatul a fost condamnat la un an și două luni de închisoare cu suspendare, relatează PresaSM.

Concediat de la locul de muncă, tânărul a vrut să se răzbune pe șeful său

Bărbatul a fost concediat de la locul de muncă anul trecut, în luna martie, după ce rămăsese fără permis, pentru că a condus sub influența alcoolului. După ce a aflat decizia șefului său, bărbatul în vârstă de 35 de ani a decis să se răzbune, așa că a luat o autoutilitară, care avea cheile în contact, și a plecat câteva zeci de kilometri depărtare.

Aflat într-un sens giratoriu, șoferul a lovit indicatoarele rutiere și a distrus bara, ușa laterală, oglinzile și farurile autoturismului. Mai apoi, bărbatul a dus mașina înapoi în grădina firmei ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

El a fost identificat, după ce patronul său s-a uitat pe camerele de supraveghere și l-a dat pe mâna autorităților.

Magistrații Judecătoriei Satu Mare l-au condamnat miercuri, 18 octombrie, la un an și două luni de închisoare cu suspendare pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`