Un peisagist a tuns iarba din jurul unui mort așezat cu fața în jos, crezând că este un manechin pentru Halloween

Un peisagist a tuns iarba din jurul unui mort așezat cu fața în jos, crezând că este un manechin pentru Halloween
Foto: Hepta - Abaca Press / JMP-Taamallah/ABACA

Corpul unui bărbat din Carolina de Nord a fost inițial confundat cu o recuzită de Halloween, conform rapoartelor locale.

Poliția a spus că investighează moartea bărbatului

Poliția spune că un peisagist care tundea gazonul a văzut cadavrul lui Robert Owen, în vârstă de 34 de ani, dar a crezut că este un manechin.
Poliția din China Grove, un oraș la aproximativ 15 mile de Charlotte, a anunțat pe 11 octombrie că investighează descoperirea unui „bărbat alb, decedat” pe proprietatea unei case abandonate, potrivit unui comunicat de presă.

Bărbatul, recunoscut de familia sa drept Robert Owens, în vârstă de 34 de ani, nu a mai fost văzut din data de 1 octombrie, a informat postul local Queen City News.

Potrivit unei declarații ale poliției trimise Insider, un muncitor peisagist care tundea gazonul a văzut cadavrul cu o zi înainte ca poliția să fie alertată, dar a crezut că este un manechin.

Primele constatări dintr-o autopsie efectuată pe 13 octombrie „au exclus orice semn de agresiune sau traumă asupra corpului”, a spus poliția din China Grove, adăugând: „Încă așteptăm raportul toxicologic pentru a determina cauza morții”.

Potrivit Queen City News, totuși, Shue a spus că a aflat de la un muncitor în construcții de pe proprietate că Owens avea „tăieturi și zgârieturi pe brațe ca niște răni defensive”.

Deși se știa că Owens consuma droguri, aceasta nu răspunde la misterul care înconjoară modul în care a murit sau cum a ajuns pe proprietatea abandonată, au declarat membrii familiei pentru presa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`