Marcel Șerbuc, bărbatul acuzat că a ucis fata de 12 ani și a ascuns-o în capanea, a fost trimis în judecată pentru omor

Marcel Șerbuc, bărbatul acuzat că a ucis fata de 12 ani și a ascuns-o în capanea, a fost trimis în judecată pentru omor

Marcel Șerbuc, bărbatul acuzat că a ucis o fată de 12 ani și i-a ascuns trupul într-o capanea, a fost trimis în judecată pentru omor calificat.

Ce pedeapsă riscă criminalul

Parchetul nu a anunțat încă trimiterea în judecată, dar dosarul apare înregistrat pe rolul Tribunalului București în 4 octombrie, conform știrileprotv.

Avocatul Adrian Cuculis a anunțat că Șerbuc este trimis în judecată pentru omor calificat și tâlhărie și că riscă minim 20 de ani de închisoare, având în vedere minciunile pe care le spunea.

Trei membri ai familiei fetei solicită daune de 200.000 de euro.

Cadavru găsit de proprietarul apartamentului

Polițiștii au fost sesizați, în 3 iunie, că proprietarul apartamentului a găsit un cadavru într-un sac de plastic în lada canapelei și mirosea a putrefacție.

În urma expertizei, s-a aflat că trupul era al unei fete de 12 ani, care locuia în chirie cu mama ei și iubitul acesteia, Ilie Marcel Șerbuc, în Sectorul 4 din București.

După crimă, cuplul a părăsit țara, iar femeia a fost găsită în Spania, în Catalunia și a venit de bună voie în România pentru interogări, în timp ce Șerbuc a fost dat în urmărire europeană și arestat în Olanda. El a fost trimis în România în august.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`