Circulație feroviară oprită în zona unei localități din Brăila, din cauza unui autocamion care a căzut de pe pod

Circulație feroviară oprită în zona unei localități din Brăila, din cauza unui autocamion care a căzut de pe pod
Foto simbol: Pixabay

Circulația feroviară din zona localității Surdila-Găiseanca, județul Brăila, este oprită din cauză că un autocamion a căzut de pe podul de trecere peste calea ferată și a rupt un stâlp în cădere, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, potrivit Agerpres.

Circulație feroviară oprită în zonă din cauza autocamionului care a căzut de pe pod

Polițiștii din Făurei au fost anunțați prin apel la 112 că pe podul dintre Surdila-Găiseanca și Surdila-Greci a avut loc un accident.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, din primele cercetări, au stabilit că un bărbat de 66 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autocamion pe podul de trecere peste calea ferată situat pe DN2B în apropiere de localitatea Surdila-Găiseanca, ar fi pierdut controlul volanului, a rupt parapetul de protecţie şi a căzut de pe pod. În cădere, autocamionul a lovit un stâlp care s-a rupt, motiv pentru care la fata locului intervin reprezentanţi CFR, iar circulaţia feroviară este oprită în aceste momente. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, spune IPJ Brăila.

Starea de sănătate a șoferului a împiedicat testarea cu aparatul etilotest, dar conducătorului auto îi vor fi recoltate mostre biologice pentru a se stabili dacă a consumat alcool sau nu.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

Reprezentanții CFR intervin la fața locului pentru a remedia situația.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`