Cristina Cioran, marcată de conflictul dintre Fâșia Gaza și Israel: „Terorismul afectează oamenii nevinovați”

Cristina Cioran, marcată de conflictul dintre Fâșia Gaza și Israel: „Terorismul afectează oamenii nevinovați
Foto: Captură video/ YT

Sute de persoane, inclusiv cetățeni români, au fost afectate de conflictul din Israel. Până sâmbătă, se raportaseră două decese ale cetățenilor români, dar numărul acestora s-a dublat în după-amiaza zilei, cu alte două persoane cu dublă cetățenie israeliano-română decedate în urma războiului din Israel.

Cristina Cioran, despre conflictul dintre Fâșia Gaza și Israel

Cu puțin timp în urmă, Cristina Cioran a împărtășit pe pagina sa de Instagram o postare cu privire la situația gravă care se desfășoară în Israel de zece zile. Vedeta din showbiz-ul românesc este puternic marcată de situația din Palestina și subliniază importanța umanității și a solidarității în aceste momente tragice, scrie Spynews.ro.

Este incredibil ce vremuri trăim… În 2023 mor femei și copii și oameni nevinovați… cum poate lumea mare să vadă aceste imagini și aceste declarații din ambele tabere și să rămână impasibilă! Cum putem să ne continuăm activitățile când vedem ce se întâmpla????? Evităm să vedem ca să nu ne afecteze… vedem și realizăm că terorismul afectează oamenii nevinovați. Dacă Israel ar ucide toți locuitorii din Gaza care va fi fericirea Hamas? Eu cred că ăștia sunt drogați că altfel… unde e normalitatea? Umanitatea? Sunt doar psihopați acolo? Îmi imaginez că sunt băieți tineri cei care ucid… care au familii, copii… ce se întâmplă, Doamne???”, a fost mesajul postat de Cristina Cioran, în urmă cu puțin timp, pe pagina ei de Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`