Cristiano Ronaldo „ar putea fi condamnat la 99 de lovituri de bici pentru adulter”, susține presa din Iran

Cristiano Ronaldo ar putea fi condamnat la 99 de lovituri de bici pentru adulter, susține presa din Iran

Superstarul portughez ar putea fi condamnat la „99 de lovituri de bici” la următoarea vizită în Iran, din cauza unei fotografii cu o pictoriță, potrivit unor informații din această țară.

În legislația iraniană, atingerea unei femei este echivalentă cu adulterul

Presa iraniană, conform Mundo Deportivo, a afirmat că un număr mare de avocați din țară au depus o plângere împotriva starului de la Al-Nassr din cauza fotografiei care a fost făcută în timpul vizitei sale în această țară, în septembrie.

Ronaldo, care are o relație cu fotomodelul spaniol Georgina Rodriguez, a vizitat Teheranul, capitala Iranului, împreună cu Al-Nassr, pentru a se confrunta cu Persepolis în faza grupelor Ligii Campionilor Asiei, în septembrie.

În această perioadă, internaționalul portughez s-a întâlnit cu pictorița iraniană Fatima Hamimi, care a dorit să-i ofere fostului star de la Manchester United și Real Madrid un tablou pe care l-a realizat special pentru el, potrivit Dailymail.

Se spune că Ronaldo a sărutat-o pe obraz și i-a dat un tricou semnat, în timp ce a pozat, de asemenea, pentru o fotografie în care o îmbrățișează, ceea ce a atras furia avocaților iranieni. Hamimi ar fi „paralizată în proporție de 85%” și este un mare fan al starului portughez.

Cristiano Ronaldo s-ar putea confrunta cu o sentință de „99 de lovituri de bici pentru adulter” la următoarea sa vizită în Iran din cauza acestei fotografii în care a îmbrățișat-o pe pictorița Fatima Hamimi.
Acest lucru se datorează faptului că, în legislația iraniană, atingerea unei femei este echivalentă cu adulterul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`