Un român ar fi dispărut în Israel. Autoritățile verifică informația

Un român ar fi dispărut în Israel. Autoritățile verifică informația
Inquam Photos / Octav Ganea

Guvernul din Israel susține că printre persoanele dispărute în contextul atacului Hamas este și un român, transmite G4Media.ro.

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că „Ambasada României la Tel Aviv este în contact cu autoritățile israeliene pentru a verifica informația”.

Statul Israel, atacat de Hamas: „Pe unde au găsit familii, au măcelărit familiile”

Organizația teroristă Hamas a lansat un atac sângeros împotriva Statului Israel, în weekend, iar trupele israeliene au răspuns în forță și bombardează Fâșia Gaza. Acolo nu vor fi furnizate apă, curent electric și combustibil până la eliberarea ostaticilor, a anunțat ministrul israelian al energiei.

„În o parte din acele așezări de lângă Fâșia Gaza au intrat foarte mulți teroriști, se pare că mii de teroriști, și au intrat în fiecare din aceste așezări, și au intrat din casă în casă. Pe unde au găsit familii, au măcelărit familiile. Nu contează dacă este un copil, doi copii sau patru copii, au măcelărit. Multe familii au avut noroc că au adăposturi foarte bune și adăposturile acestea sunt adăposturi betonate și erau greu de pătruns. Numai aceștia s-au salvat. Cine n-a avut adăposturi, toți au fost măcelăriți”, spunea Herman Berkovits, medicul premierului israelian Benjamin Netanyahu, duminică, la Știrile B1 TV prezentate de Andreea Moraru.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`