Liviu Dragnea a fost internat de urgență într-un spital din străinătate. Care este starea de sănătate a fostul lider PSD

Liviu Dragnea a fost internat de urgență într-un spital din străinătate. Care este starea de sănătate a fostul lider PSD
Sursa Foto: Facebook/ Liviu Dragnea

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a fost internat de urgență într-un spital din străinătate, iar starea lui de sănătate ar fi gravă.

Se pare că aceasta ar fi ajuns într-o situație medicală critică, motiv pentru care a fost nevoie de intrevenția urgentă a medicilor.

Liviu Dragnea, internat de urgență în spital

Liviu Dragnea, în vârstă de 60 de ani, s-ar fi aflat într-o situație medicală critică și ar fi ajuns la spital într-un moment în care viața sa era în pericol.

„Da, Liviu Dragnea a fost internat de urgență, iar pericolul a fost foarte mare. Din fericire, medicii au intervenit la timp și l-au salvat”, au transmis sursele medicale, potrivit gândul.ro

Despre starea sa de sănătate au apărut informații contradictorii și în luna septembrie, atunci când s-a vorbit despre un posibil atac vascular cerebral și despre o internare de urgență.

Cu toate acestea, fostul șef PSD a respins aceste zvonuri și a publicat în acest sens o înregistrare video pentru a arăta că se simte bine.

„În ciuda informațiilor apărute recent în mass-media, potrivit cărora aș fi fost internat de urgență în spital, vă pot asigura că aceste știri sunt complet false. Înregistrarea atașată a fost realizată cu câteva minute în urmă, ocupându-mă de grădinărit și bucurându-mă de soare. Vă doresc tuturor multă sănătate!”, a scris atunci Liviu Dragnea, pe contul său de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`