Israelul trece la ofensivă totală împotriva Fâșiei Gaza: „Nu va mai reveni niciodată la ceea ce a fost”

Israelul trece la ofensivă totală împotriva Fâșiei Gaza: „Nu va mai reveni niciodată la ceea ce a fost”
Foto: Captura Youtube

Ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant, a declarat marți, 10 octombrie, că Israelul va trece la ofensivă totală împotriva Fâșiei Gaza, în timp ce ciocnirile sporadice cu teroriștii Hamas continuă pentru a patra zi, potrivit The Times of Israel.

Yoav Gallant: Am recâștigat controlul asupra zonei

„Am eliminat orice reținere (în privința atacurilor, n.r.), am recâștigat controlul asupra zonei și trecem la o ofensivă totală”, a declarat ministrul israelian al Apărării.

„Veți avea capacitatea de a schimba realitatea de aici. Ați văzut prețul (plătit) și veți avea ocazia să vedeți schimbarea. Hamas a vrut o schimbare în Gaza, dar situația se va schimba la 180 de grade față de ceea ce a crezut”, a mai susținut Yoav Gallant.

Potrivit lui, teroriștii Hamas „vor regreta acest moment, Gaza nu se va mai întoarce niciodată la ceea ce a fost”.

„Oricine vine să decapiteze, să ucidă femei, supraviețuitori ai Holocaustului – îl vom elimina cu toată puterea noastră și fără compromisuri”, le-a mai transmis ministrul Apărării soldaților israelieni.

Cum a comentat Vladimir Putin războiul dintre Israel și Hamas

„Și criza ucraineană continuă și, din păcate, vedem o deteriorare bruscă a situației din Orientul Mijlociu. Cred că mulți vor fi de acord cu mine că acesta este un exemplu clar al eșecului politicii Statelor Unite în Orientul Mijlociu, unde au încercat să monopolizeze reglementarea, dar, din păcate, nu au fost preocupați să găsească compromisuri acceptabile pentru ambele părți, ci, dimpotrivă, și-au promovat propriile idei despre cum ar trebui făcut acest lucru și au făcut presiuni asupra ambelor părți”, a spus președintele rus Vladimir Putin, în privința conflictului israeliano-palestinian.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`