Un șofer este cercetat după ce a încercat să intre în țară cu un autoturism marca BMW pe o platformă / De ce a rămas fără el (FOTO)

Sursa foto: politiadefrontieră.ro

Un român a încercat să intre în România prin punctul de trecere a frontierei Petea cu un autoturism marca BMW pe o platformă auto. Șoferul a rămas fără mașină, după ce autoritățile au descoperit că era căutată în Marea Britanie.

Un român a fost lăsat fără BMW-ul cu care încerca să intre în România

„În cursul nopții trecute, în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare în România un cetățean român în vârstă de 29 de ani. Tânărul conducea un autovehicul marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în România, cu platformă, pe care transporta un autoturism marca BMW X1”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

După mai multe verificări, polițiștii au constatat că vehiculul de pe platforma românului era căutat de autoritățile din Marea Britanie, după ce a fost declarat ca fiind furat din 2 octombrie 2023.

Șoferul le-a transmis autorităților că el a fost rugat să transporte autoturismul din Londra până în județul Botoșani și că nu știa nimic despre situația acestuia.

Autoturismul, în valoare de 37.000 de lei, a fost indisponibilizat până la finalul verificărilor, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`