Bistrița-Năsăud: Un tânăr de 21 de ani şi-a lovit mortal tatăl cu un levier metalic, după o ceartă

Bistrița-Năsăud: Un tânăr de 21 de ani şi-a lovit mortal tatăl cu un levier metalic, după o ceartă
Sursa foto: Sutterstock

O tragedie șocantă a avut loc în Bistrița-Năsăud, unde un tânăr de 21 de ani și-a lovit mortal propriul tată în urma unui conflict spontan. Mama a descoperit scena groazei și a sunat disperată la numărul de urgență 112. Tânărul a fost reținut în legătură cu acest incident tragic, potrivit Agerpres.

Și-a ucis tatăl cu un levier metalic, în urma unui conflict

Într-o noapte de coșmar, o femeie și-a găsit soțul inconștient în curtea locuinței lor din localitatea Monor, Bistrița-Năsăud, și a sunat imediat la numărul de urgență 112. Când echipajul de ambulanță a ajuns la fața locului, a constatat cu groază decesul bărbatului în vârstă de 49 de ani.

Conform investigațiilor inițiale ale poliției, se pare că între bărbatul de 49 de ani și fiul său, un tânăr de 21 de ani, a izbucnit un conflict spontan și violent. Tânărul a folosit un levier metalic pentru a-i aplica mai multe lovituri tatălui său, rezultând în decesul acestuia. Tânărul a fost imediat luat de către polițiști și dus la audieri.

În urma informațiilor obținute în primele cercetări, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a preluat cazul pentru investigații suplimentare.

Tânărul de 21 de ani, reținut pentru 24 de ore

După audieri, procurorul de caz a dispus reținerea tânărului de 21 de ani pentru 24 de ore. El este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie,” în legătură cu infracțiunea de omor.

Tânărul urmează să fie prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud pentru a se decide asupra arestării preventive.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`