Plan Roșu de intervenție în Constanța! Un autocar cu peste 80 de pasageri s-a răsturnat în localitatea Hârșova

Plan Roșu de intervenție în Constanța! Un autocar cu peste 80 de pasageri s-a răsturnat în localitatea Hârșova
Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un autocar cu peste 80 de pasageri s-a răsturnat în localitatea Hârșova, din județul Constanța. Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție. Potrivit primelor informații, este vorba despre un autovehicul în care se aflau 83 de pasageri, cetățeni ucraineni, relatează dobrogea.tv.

Accident grav în Constanța! Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție

La locul accidentului au intervenit opt echipaje medicale. Mai multe persoane ar fi ușor rănite și necesită îngrijiri medicale de specialitate.

Autoritățile anunță activarea Planul Roșu de Intervenție.

„La data de 9 octombrie, în jurul orei 21.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la fapul că, pe DN 2A, în apropierea oraşului Hârşova, s-a produs un accident rutier. Din primele informaţii reiese că accidentul ar fi fost cauzat de explozia cauciucului unui autocar care transporta aproximativ 80 de persoane. Şoferul ar fi pierdut controlul direcţiei, iar autocarul s-ar fi răsturnat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative. Din informaţiile existente până în prezent, cinci persoane ar fi fost rănite şi transportate la spital”, au transmis poliţiştii, conform hotnews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`