Accident grav cu o mașină și două TIR-uri, în Ialomița. Un luptător de 42 de ani, de la Serviciul Acțiuni Speciale, a murit în autoturismul rupt în două

Accident grav cu o mașină și două TIR-uri, în Ialomița. Un luptător de 42 de ani, de la Serviciul Acțiuni Speciale, a murit în autoturismul rupt în două
Foto: Facebook/ Sindicatul Politistilor- Sidepol

Într-un grav accident vineri dimineață, pe 6 octombrie, în județul Ialomița, un agent de la Serviciul Acțiuni Speciale a murit după ce mașina sa a fost implicată într-o coliziune cu două camioane, în zona Cotorca, conform Aktual24.

Accident grav la Cotorca, în Ialomița

Accidentul s-a produs în jurul orei 7:30 pe Drumul Național 2 (DN2), când un bărbat în vârstă de 42 de ani, angajat în cadrul Ministerului de Interne, a fost implicat într-o coliziune cu un camion destinat transportului de cereale. În urma impactului, el a fost proiectat într-un alt camion care avea la fel cereale încărcate, scrie Libertatea.ro.

„În urma impactului au rezultat trei victime: două conştiente, cooperante şi neîncarcerate şi una inconştientă şi încarcerată. Persoana inconştientă (bărbat cu vârsta de aproximativ 42 de ani) a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului şi, deşi au fost începute imediat manevrele de resuscitare, aceasta nu a răspuns, fiind declarat decesul. Persoanele conştiente au fost evaluate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior nefiind necesar transportul acestora la unitatea spitalicească”, se arată într-un comunicat al ISU Ialomiţa.

Un luptător de la Serviciul Acțiuni Speciale a murit

Sindicatul Polițiștilor – Sidepol a postat pe pagina sa de Facebook informația tragică, dezvăluind că George Iordache, un distins agent șef principal de poliție și membru al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul D.G.P.M.B., a trecut în neființă.

El se îndrepta spre locul de muncă când a avut loc accidentul. Acesta a fost cauzat de unul dintre șoferii de camion care au încercat să depășească și au lovit mașina polițistului, care circula corect din direcția opusă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`