Mireasă criticată după un gest neobișnuit în ziua nunții sale / Soția unuia dintre bărbații prezenți la eveniment a povestit totul: „Toți au fost șocați”

Mireasă criticată după un gest neobișnuit în ziua nunții sale / Soția unuia dintre bărbații prezenți la eveniment a povestit totul: „Toți au fost șocați”
Sursa Foto: Flickr.com

O mireasă a fost aspru criticată după ce s-a aflat ce le-a făcut bărbaților invitați la nunta ei. Întreaga poveste a adus multe reacții în mediul online. Bărbații invitați la eveniment și-au pierdut răbdarea când au aflat ce trebuie să facă în seara nunții.

Fiind puși în fața faptului împlinit, aceștia s-au conformat situației și au făcut ce le-a indicat mireasa. Totul a ajuns pe Internet, iar femeia a fost aspru criticată.

Ce au trebuit să facă bărbații invitați la nunta femeii

Supărată de situația creată, o femeie a povestit totul!

„Soțul meu a fost recent la nunta unui prieten vechi din liceu. Din nefericire, eu nu am putut merge, așa că această poveste este în întregime despre el. Nunta a fost una mare, cu aproximativ 200 de persoane sau chiar mai mult. La petrecere a fost așezat la masă cu alți 10 bărbați cam de aceeași vârstă, toți prieteni cu mirele. Masa a fost sub forma unui bufet și soțul meu a observat imediat faptul că mireasa și mama miresei serveau mâncarea. I s-a părut puțin ciudat, dar nu a acordat o atenție prea mare acestui detaliu. După ce și-a luat porția, el s-a dus la masă și s-a apucat să mănânce”, a scris femeia pe Reddit.

Tot ea a povestit că aproape când să termine de servit masa, mireasa s-a apropiat de locul în care se aflau invitații și i-a întrebat dacă pot să strângă ei farfuriile tuturor celor prezenți la eveniment și să le ducă la bucătărie.

„Toți au fost șocați, însă au acceptat să facă asta. Totuși, cererile îndrăznețe ale miresei nu s-au oprit aici. Mama tinerei i-a pus pe bărbați să golească resturile și să pună vesela în mașina de spălat vase din bucătărie. Oamenii s-au conformat, deși și ei erau invitați ca toți ceilalți”, a mai povestit femeia, potrivit Mirror.

După cele povestite, reacțiile nu au întârziat să apară, iar mireasa a fost criticată aspru pentru gestul pe care l-a făcut. Ea ar fi uitat să se asigure că în pachetul nunții se află și astfel de serviciu inclus.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:06 - Rafa Nadal își pregătește revenirea pe teren. Turneul la care a fost înscris
23:00 - Ministerul Afacerilor Externe a reamintit avertismentul de călătorie pentru Liban: „Evitați orice călătorie”
22:44 - Sute de lovituri israeliene în Liban într-o singură zi. Benjamin Netanyahu, către poporul libanez: Războiul Israelului nu este cu voi, ci cu Hezbollah. De prea multă vreme vă folosește drept scuturi umane
22:35 - Trei bărbați din Prahova au intrat în curtea unui vecin și l-au luat la bătaie. Polițiștii au intervenit în scandal
22:35 - Românii, pe primele locuri în topul mondial al sedentarismului. Care sunt motivele pentru care nu facem mai mult sport
22:23 - Diana Stoica: Klaus Iohannis nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față. Un om ca el își dorește tot (VIDEO)
22:03 - De unde a luat naștere expresia „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Această vorbă pune în dificultate mulți români
21:59 - Iulian Paraschiv, despre eventuala candidatură a lui Iohannis la parlamentare: Legile în România și în alte state cu sisteme democratice nu pot fi făcute în favoarea sau în defavoarea unei singure persoane (VIDEO)
21:47 - Lucian Lungoci (PSD): Refuzat la export, Klaus Iohannis îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România. Are o pensie frumoasă, iar acum îi trebuie și un serviciu (VIDEO)
21:36 - Adrian Cozma, despre Klaus Iohannis: Cred că e bine să revină în PNL. Președintele României, mai ales în primul mandat, a fost o locomotivă pentru PNL (VIDEO)