Un copil din Huşi a furat mașina familiei și a plecat cu ea la plimbare. Băiatul a fost prins de poliţişti pe DN 24B

Un copil din Huşi a furat mașina familiei și a plecat cu ea la plimbare. Băiatul a fost prins de poliţişti pe DN 24B
Sursa Foto: Freepik.com

După ce a furat maşina familiei și a plecat cu ea la plimbare, un copil din Huși a fost găsit joi de poliţişti la volanul autoturismului, pe drumul naţional DN 24B (DE 581), în comuna Olteneşti.

A furat maşina familiei și a plecat cu ea la plimbare

„Poliţia Municipiului Huşi a fost sesizată, prin apel la numărul 112, de către o femeie, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Huşi, cu privire la faptul că fiul său minor ar fi sustras maşina familiei şi ar fi plecat de la domiciliu. Minorul a fost depistat, conducând autoturismul înmatriculat în judeţul Vaslui, pe drumul european DE 581, în zona localităţii Târzii, comuna Olteneşti şi a fost convins de către poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui să oprească. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, notează Agerpres.

Autoritățile continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate şi dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`