Un bărbat cu probleme psihice din București s-a baricadat în propria locuință și a devenit agresiv / Polițiștii, atacați cu maceta

Un bărbat cu probleme psihice din București s-a baricadat în propria locuință și a devenit agresiv / Polițiștii, atacați cu maceta
Sursa Foto: Facebook / Poliția Română

Un bărbat din București, despre care se spune că ar avea probleme psihice, s-a baricadat în casă și a devenit agresiv. Acesta a atacat cu o macetă polițiștii care au intrat în forță. Scutul autorităților a fost lovit și crăpat, dar agenții au reușit să îl imobilizeze pe agresor.

Totul s-a întâmplat într-un bloc de pe Bulevardul Tineretului nr. 1, Sector 4. Agresorul este cunoscut ca fiind o persoană cu probleme de natură psihică.

Autoritățile au fost sesizate de o femeie în privința faptului că fiul ei s-a baricadat în casă și că refuză deschidă ușa.

Un bărbat agresiv a atacat polițiștii din Capitală cu maceta

„La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţiştii. De asemenea, au fost solicitaţi la faţa locului luptători şi negociatori din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale. Întrucât bărbatul se afla baricadat în interiorul locuinţei, a fost necesară pătrunderea în forţă”, a transmis Poliţia Capitalei.

Chiar dacă autoritățile au reușit să intre în locuință, bărbatul a fost în continuare agresiv.

„La momentul pătrunderii luptătorilor SAS, bărbatul a lovit cu maceta, pe care o avea asupra lui, unul dintre scuturile de protecţie, provocând crăparea acestuia. În cadrul intervenţiei a fost folosit, pentru avertisment, armamentul neletal, cu aer comprimat”, au mai transmis autoritățile, potrivit Știrile ProTv.

După imobilizare, agresorul a fost transportat la o unitate medicală, existând suspiciunea că ar fi înghițit mai multe pastile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`