„Spartacus, idolul femeilor”, condamnat definitiv la închisoare pentru confruntarea cu polițiștii din cartierul Rahova

„Spartacus, idolul femeilor, condamnat definitiv la închisoare pentru confruntarea cu polițiștii din cartierul Rahova

„Spartacus, idolul femeilor” a fost condamnat definitiv la închisoare, în urma scandalului pe care l-a provocat în ziua de Paște a anului 2020 în cartierul Rahova. Interlopul a fost judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, tulburarea liniştii şi ordinii publice, distrugere.

Interlopul Spartacus condamnat definitiv la închisoare

În urmă cu trei ani, mai multe persoane au organizat în ziua de Paște o petrecere pe o stradă din cartierul Rahova, după care s-au luat la bătaie, pe fondul consumului de alcool. Incidentul s-a încheiat cu o mașină de poliție distrusă și câțiva polițiști răniți de bolovani.

Mai mult decât atât, printre participanți s-a aflat şi interlopul Spartacus, care a ameninţat că va declanşa o revoluţie în cartierul Rahova în plină stare de urgenţă.

„Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm! M-am jurat pe copiii mei! Eu cu fraţii mei şi cu nepoţii mei! Cum vine prima maşină, cum îi răsturnăm! Aşteptăm Poliţia! Revoluţie! Revoluţie!”, a spus acesta într-o înregistrare video.

Acum, Curtea de Apel București i-a condamnat definitiv pe cei implicați. Șapte dintre ei au fost găsiți vinovați de ultraj, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice după o intervenție în forță în care politiștii au tras cu pistoalele.

Se pare că Spartacus a fost condamnat la 5 ani și 11 luni de închisoare. Doi dintre apropiații săi au primit pedepse asemănătoare, însă unul dintre ei avea o condamnare mai veche, așa că în final va sta după gratii 7 ani și jumătate. Totuși, ceilalți patru protagoniști, între care și două femei, vor face muncă în folosul comunității, notează stirileprotv.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`