Dorian Popa nu vrea să o ia de soție pe actuala lui iubită, Babs: „Nu se va întâmpla. Nu-mi dau seama…”

Dorian Popa nu vrea să o ia de soție pe actuala lui iubită, Babs: „Nu se va întâmpla. Nu-mi dau seama...”
Sursa foto: Instagram - @fan_page_dorian_popa_si_babs

Dorian Popa este fără doar și poate unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și îndrăgiți actori și cântăreți din România. De-a lungul timpului, artistul s-a făcut remarcat prin intermediul rolurilor pe care le-a jucat în serialele fenomen „Pariu cu Viața” și „O nouă Viață”. După ce trupa „Lala Band” s-a destrămat, Dorian Popa și-a continuat cariera de unul singur, iar acum se bucură de un real succes. În plus, cântărețul este și un adevărat om de afaceri.

Dorian Popa nu se gândește încă la nunta cu Babs

„Consider că eveniment de genul ăsta vine pentru un om care apreciază genul ăsta cu un pachet de emoții, dar nu este un pachet de emoții de necontrolat.

Deja sunt bătrân în domeniul acesta, însă emoțiile sunt pentru că întotdeauna îmi doresc să mă ridic la nivelul evenimentul pe care le creează cei de la Timișoara Fashion Week. Eu nu mă pricep atât de bine la modă. Noroc că am oameni care mă ajută întotdeauna”, a declarat Dorian Popa.

Atunci când a fost întrebat dacă este gata să o ia de soție pe actuala lui iubită, Babs, actorul a răspuns ferm: „Ce nuntă? Încă nu se va întâmpla. Nu-mi dau seama dacă se va întâmpla în curând. Nu este un subiect care să mi se potrivească mănușă cum mi se potrivește acest costum”, potrivit romaniatv.net.

Dorian Popa și Babs sunt împreună de peste 10 ani, dar nu se grăbesc să se căsătorească și nici să devină părinți. Artistul susține că o relație poate să funcționeze foarte bine și fără astfel de formalități.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:15 - Sfârșitul unei călătorii cosmice sau începutul unui spectacol rar. Apropierea de Soare poate duce la distrugerea cometei Tsuchinshan-ATLAS
20:12 - Bombardamente în suburbiile capitalei libaneze Beirut. Israel anunță că a vizat sediul central al Hezbollah
20:07 - România, sub potop în acest weekend. Acestea vor fi cele mai afectate județe din cauza furtunii puternice
20:05 - Autorul jafului armat din Iași nu a fost găsit. Angajații băncii au apăsat târziu butonul de panică
19:32 - Ionuț Stroe, despre scenariul ruperii coaliției de guvernare: „Sunt tensiuni, sunt situații extrem de dificile, discuțiile aproape că nu mai există”
19:30 - Parada de 1 Decembrie ar putea fi mutată pe 30 noiembrie. Diana Stoica (USR): E o tâmpenie! Dacă ai o dată în care s-a întâmplat ceva, nu poți să muți parada doar pentru că nu te-a dus capul când ai comasat alegerile, să nu pui fix peste Ziua Națională (VIDEO)
19:20 - Ionuț Stroe, reacție după ce Iohannis a anunțat că nu candidează la parlamentare: „Subiectul pentru noi este unul închis” / „Am retras amendamentul tocmai pentru a nu se mai specula politic”
19:13 - Anchetă internă la o multinațională din Timișoara. O angajată s-ar fi sinucis
19:07 - „Este bună doar pentru petreceri”. Care a fost reacția unei turiste britanice după ce a fost sfătuită să nu viziteze România
19:00 - Dan Cristian Popescu (PSD): “Fiecare partid încearcă să facă o majoritate în jurul său la nivel local” (VIDEO)