Trafic feroviar întrerupt, între Lainici şi Petroşani, după ce un bolovan a căzut pe linia ferată și a rupt un stâlp

Trafic feroviar întrerupt, între Lainici şi Petroşani, după ce un bolovan a căzut pe linia ferată și a rupt un stâlp
Foto: CFR Călători

Peste 30 de călători au fost transferați de la stația CFR Petroșani către Târgu Jiu. Acești călători se aflau inițial în trenurile care se îndreptau către Craiova și București. Cu toate acestea, circulația feroviară a fost brusc întreruptă în Defileul Jiului din cauza unui bolovan care a căzut pe șina de cale ferată și a rupt un stâlp de susținere.

Trafic feroviar întrerupt, între Lainici şi Petroşani

Conform informațiilor furnizate de autoritățile din stația CFR Petroșani, două trenuri de călători au fost afectate. Aceste trenuri sunt 1836 Cluj – București și 2084 Petroșani – Craiova. Pentru a asigura continuitatea călătoriei pasagerilor, aceștia au fost redirecționați și îmbarcați în autocare la stația Petroșani, urmând să fie transferați către Târgu Jiu. De acolo, vor continua călătoria cu alte garnituri de tren, transmite Europafm.ro.

În Defileul Jiului, între stațiile Stâmbuța și Pietrele Albe, un bolovan uriaș a căzut peste un stâlp de pe linia ferată, provocându-i prăbușirea. Acest defileu este cunoscut pentru incidente similare, precum cel petrecut în urmă cu exact un an, pe 3 octombrie 2022, când o persoană și-a pierdut viața într-un accident din cauza unei căderi de pietre.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`