Mircea Lucescu a vorbit cu Dănuț Lupu, după ce fostul fotbalist a fost condamnat definitiv la închisoare: ”În afară să îmbărbătezi un om…”

Mircea Lucescu a vorbit cu Dănuț Lupu, după ce fostul fotbalist a fost condamnat definitiv la închisoare: ”În afară să îmbărbătezi un om...
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

În cursul zilei de 2 octombrie, Dănuț Lupu (56 de ani) a fost condamnat definitiv la 7 luni și 10 zile de închisoare pentru că a condus cu permisul de conducere suspendat. La scurt timp după ce a aflat sentința definitivă, fostul fotbalist de la Dinamo și Rapid a spus că a discutat cu Mircea Lucescu, unul dintre primii oameni care l-au sunat.

Dănuț Lupu a dezvăluit ce i-a transmis Mircea Lucescu într-o convorbire telefonică

”Ce vrei să facem? Nu ți-am răspuns, dar vorbeam cu nea Mircea (n.r. – Lucescu). Ce să îmi spună? În afară să îmbărbătezi un om, să spui că nu îți vine să crezi, ce să îmi spună? Nu s-a ținut cont de lucrul ăsta, chiar dacă au controlat și au văzut că am fost la spital. Dar nu mai contează”, a precizat Dănuț Lupu pentru Fanatik.

Dănuț Lupu, condamnat la închisoare, a început să plângă: „Nu-mi fac probleme pentru mine, îmi fac probleme pentru familie”
Fostul internațional este plecat din țară cu familia și a anunțat că va reveni în România în weekend.

„Duminică, mă vor lua de la aeroport. Cred că din momentul în care s-a dat sentința, ai 8 ore sau 6 ore să te predai. Mă duc la frontieră și predau pașaportul. Eu am avut o vorbă: nici la dușmani nu le doresc să ajungă la pușcărie! Nu-mi fac probleme pentru mine, îmi fac probleme pentru familie. O să o las pe soție să plece înainte și eu o să vin ultimul în țară.

Sunt cam singurul fotbalist din generația mea care am rămas însurat cu prima soție. Din nefericire pentru ea, pe 5 octombrie e ziua ei de naștere. De aia am și ales să mă întorc sâmbătă sau duminică. Câteodată și oamenii mari mai plâng. (n.r. plânge).

Nu prea am răspuns la telefon. Am primit foarte multe mesaje, le mulțumesc tuturor celor care mă încurajează (n.r. plânge și își găsește cu greu cuvintele), a mai spus Lupu, conform sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`