O femeie a sărit pe geam, după ce s-a certat cu soțul, iar apoi s-a urcat în mașină și a făcut accident

O femeie a sărit pe geam, după ce s-a certat cu soțul, iar apoi s-a urcat în mașină și a făcut accident
Sursa foto: Shutterstock

În noaptea de joi spre vineri, o ceartă în familie a escaladat rapid, determinând o femeie să ia o decizie extremă. După cearta cu soțul său, aceasta a decis să sară pe geam, urcând apoi în mașină și provocând un accident. Șoferița este acum internată în spital pentru evaluarea stării sale de sănătate, potrivit publicației locale Dorohoinews.ro.

Gestul extrem al unei femei, după cearta cu soțul

Cazul care se putea termina tragic s-a petrecut în noaptea de joi, spre vineri, 29 septembrie 2023.

Potrivit poliției din Botoșani, femeia, 38 de ani, a avut un conflict în familie și a sărit de la etajul 1 al apartamentului în care locuia. Apoi, ea s-a urcat la volanul propriului autoturism și s-a deplasat pe DN 29A Dorohoi – Darabani.

La intersecția drumului național cu DJ293, care duce spre comuna George Enescu, șoferița a pierdut controlul volanului, a lovit un mal de pamânt și s-a răsturnat cu mașina. În urma impactului, șoferița a suferit politraumatisme și a fost transportată la Spitalul Municipal Dorohoi cu o ambulanță SAJ.

La locul accidentului s-au deplasat două echipaje de poliție pentru a demara o anchetă cu privire la circumstanțele exacte ale producerii incidentului. De asemenea, șoferiței i-au fost recoltate probe biologice pentru a stabili nivelul alcoolemiei.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`