Inundațiile masive din New York au făcut ravagii. Un leu de mare a evadat de la grădina zoologică Central Park

Inundațiile masive din New York au făcut ravagii. Un leu de mare a evadat de la grădina zoologică Central Park
Sursa foto: unsplash

Un leu de mare a scăpat de la grădina zoologică din Central Park, din New York, vineri, în contextul ploilor abudente care au inundat străzile, stațiile de metrou și bazinul în care animalul înota.

Leul de mare s-a plimbat prin zona grădinii până să ajungă înapoi în piscină

Leul de mare a ieșit din piscina sa și s-a plimbat, pentru scurt timp, prin zona grădinii zoo. Angajații au privit plimbarea animalului în timp ce așteptau să ajungă înapoi în bazinul său, pe care îl mai împarte cu alți doi lei de mare, conform Libertatea.

„Niciun angajat sau vizitator nu a fost în pericol, iar leul de mare a rămas în interiorul grădinii zoologice, fără a încălca perimetrul secundar al grădinii zoologice”, a transmis Jim Breheny, vicepreşedinte executive al Wildlife Conservation Society’s Zoos and Aquarium (Societatea pentru conservarea faunei sălbatice din grădini zoologice şi acvarii).

Grădina zoologică din Central Park face parte din cea mai mare rețea de parcuri urbane de animale sălbatice din lume.

New York-ul se află în stare de urgență decretată de guvernator după ce inundațiile masive au făcut ravagii, au dus la închiderea unui terminal al aeroportului LaGuardia, la închiderea drumurilor din cauza apei prea mare, dar și a stațiilor de metrou. În plus, foarte multe case au fost distruse de ape, pagubele ridicându-se la mii de dolari.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
08:35 - Circulația rutieră, restricționată pe mai multe trasee din București
08:18 - Armata israeliană l-a ucis pe unul dintre cei mai importanți lideri Hezbollah
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)