Oprescu: Bucureştiul nu este doar un oraş, este inima României. De aici va începe schimbarea

Oprescu: Bucureştiul nu este doar un oraş, este inima României. De aici va începe schimbarea

Edilul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, sâmbătă, la lucrările Consiliului Național al PSD, că Bucureștiul nu este doar un oraș, ci este inima României, iar de aici va începe schimbarea.

„Bucureștiul nu este foar un oraș, este inima României.De aici va începe schimbarea, iar pentru noi România nu e doar o ţară pe harta Europei, e patria noastră. (…) Dacă a fi politician astăzi înseamnă a dezbina poporul român, atunci refuz această titulatură, dacă a fi politician astăzi înseamnă a tăia salariile până la limita subzistenţei şi a impozita pensii, atunci refuz această titulatură, dacă a fi politician astăzi înseamnă a arunca cu noroi în profesionişti, a-i umili pe dascăli şi pe medici, a arunca în derizoriu Poliţia, Armata, atunci renunţ la această titulatură„, a mai spus Oprescu.

Primarul general al Capitalei a mai afirmat că cei aflaţi acum în posturi de conducere sunt „obligaţi să se întoarcă cu faţa la popor”.

Să se uite în ochii celor care i-au trimis în funcţii şi să le răspundă la întrebări, să le asigure locuri de muncă, medicamente în spitale şi căldură în case. Ei nu mai pot s-o facă. (…) Îmi doresc să începeţi să căutaţi în voi puterea de a vă transforma în învingători„, a mai spus Oprescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`