Amendă de 70.000 de lei pentru o greșeală comună făcută de mulți români. Ce a pățit un bărbat din Timiș

Amendă de 70.000 de lei pentru o greșeală comună făcută de mulți români. Ce a pățit un bărbat din Timiș
Foto: anchetaonline.ro

În județul Timiș, un localnic a primit o amendă de 70.000 de lei și i-a fost confiscată mașina după ce a fost oprit de polițiști în timp ce transporta fier vechi fără acte legale. Nu a putut dovedi legalitatea acțiunii sale și a plătit prețul potrivit legii.

Amendă de 70.000 de lei pentru transport ilegal de fier vechi în Timiș

Un bărbat colecta fiare vechi din gospodării fără autorizație și a fost sancționat de Garda de Mediu Timiș pentru lipsa de documente și proveniența necertificată a materialelor.

Comisarii instituției au fost alertați printr-un apel telefonic din partea IPJ – Serviciul Rutier Timiș cu privire la prezența unui autovehicul care transporta deșeuri metalice feroase. Ca urmare, aceștia au luat măsuri corespunzătoare în consecință, scrie Playtech.

Autoritățile au confiscat metalele feroase

Am fost sesizați telefonic de către IPJ -Serviciul Rutier Timiș cu privire la identificarea unui autovehicul care transporta deșeuri metalice feroase. Comisarii GNM SCJ Timiș s-au deplasat operativ la fața locului.

În urma verificărilor, comisarii GNM SCJ Timiș au constatat că autovehiculul transporta deșeuri metalice feroase fără a deține documente de transport, aceste deșeuri provenind din colectarea din poartă în poartă, fără autorizație de mediu”, au transmis reprezentanții Gărzii de Mediu Timiș.

În același timp, autoritățile au și confiscat cantitatea de fier vechi pe care acesta reușise să o adune până în acel moment.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:59 - Daniel Băluță îl contrazice în continuare pe Nicușor Dan în scandalul planșeului de la Piața Unirii: „Nu este normal și nu este firesc să încercăm în orice formă sau formulă să politizăm” (VIDEO)
17:56 - Nelu Tătaru a rămas fără imunitate. Procurorii DNA vor putea face percheziții. Cum au votat parlamentarii (VIDEO)
17:42 - Eugen Tomac, la depunerea semnăturilor pentru alegerile parlamentare alături de Forța Dreptei: Suntem singura forță politică de opoziție curajoasă, capabilă să se bată de la egal la egal cu PSD, dar și cu anexele lor (VIDEO)
17:35 - Sergiu Bîlcea: PNL va vota pentru ridicarea imunității lui Nelu Tătaru
17:21 - Forța Dreptei și PMP au depus la BEC semnăturile pentru alegerile parlamentare / Ludovic Orban: „Ne angajăm să respectăm voința cetățenilor care s-a manifestat de-a lungul referendumurilor organizate în ultimii 15 ani” (VIDEO)
17:16 - Ciprian Dobre (PNL), despre situația lui Nelu Tătaru: „Noi, ca partid politic, am făcut tot ceea ce credem noi că este corect” (VIDEO)
16:54 - Marius Pașcan (PMP): „Orice om rezonabil și de bun simț așteaptă ca în această perioadă să îi vadă pe prezidențiabili cu niște programe concrete” (VIDEO)
16:46 - Bogdan Matei (PSD), despre scandalul privind planșeul Unirii: Rămân la aceeași părere. Avizele ne omoară și de suferit nu au decât bucureștenii (VIDEO)
16:29 - Milioane de telefoane Android, în pericol din cauza unei vulnerabilități critice descoperite recent
16:22 - Pulp Fiction a împlinit 30 de ani! Cum a schimbat filmul lui Quentin Tarantino cultura pop din întreaga lume