Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce s-a spus că ar fi suferit un accident vascular cerebral / Cum se simte în prezent

Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce s-a spus că ar fi suferit un accident vascular cerebral / Cum se simte în prezent
Liviu Dragnea

Cu doar câteva ore în urmă, Realitatea Plus anunța că Liviu Dragnea ar fi avut nevoie de asistență medicală de urgență, într-o situație în care se bănuiește că ar fi suferit un accident vascular cerebral. Potrivit sursei citate anterior, fostul lider al PSD ar fi contactat imediat serviciul de ambulanță, iar echipa medicală sosită la fața locului ar fi decis să îl transporte la un spital din București pentru a-i acorda îngrijirile necesare.

Liviu Dragnea, declarație despre starea de sănătate

După ce sursa menționată anterior a relatat despre presupusele dificultăți pe care Liviu Dragnea le-ar fi întâmpinat în urma unui accident vascular cerebral, fostul lider al partidului social-democrat a oferit o declarație privind starea sa de sănătate actuală și despre cum se simte în prezent.

Acum muncesc în grădină, sunt bine cu sănătatea, Doamne ajută! O să revin în curând cu emisiunea online, mai am de făcut mici cumpărături. Am de gând să încep cu bucătăria politică, e un pamflet, ca să trezesc interesul. Aș face un podcast, da, o să testez terenul, să văd dacă prinde, îmi fac curaj”, a declarat Liviu Dragnea, scrie playtech.ro.

Prin urmare, fostul lider al PSD nu confirmă informația conform căreia ar fi fost internat în spital din cauza unor probleme de sănătate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
08:18 - Armata israeliană l-a ucis pe unul dintre cei mai importanți lideri Hezbollah
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)