O femeie a murit, după ce a fost acroșată pe trecerea de pietoni, pe DN 2

O femeie a murit, după ce a fost acroșată pe trecerea de pietoni, pe DN 2
Sursa Foto: Facebook/ SMURD

O femeie în vârstă de 65 de ani a fost victima unui accident nefericit în localitatea Dumbrăveni, pe DN 2. În ciuda faptului că încerca să traverseze regulamentar strada pe o trecere de pietoni, ea a fost acroșată de un autoturism, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

Accident tragic la Dumbrăveni, pe DN 2

Incidentul a avut loc în ziua de luni, 25 septembrie 2023, la ora 12:15. Un bărbat se afla la volanul unui autoturism și se deplasa pe DN 2 – E85 în direcția Bacău-Buzău. În ciuda faptului că victima traversa drumul pe trecerea de pietoni și se afla într-un loc corespunzător și semnalizat, șoferul nu i-a acordat prioritate. Ca urmare, a avut loc impactul.

În urma coliziunii, femeia în vârstă de 65 de ani a suferit răni. Echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea a intervenit rapid, acordându-i primul ajutor și stabilizând-o pe victimă. Apoi, femeia a fost transportată la Spitalul Județean Focșani pentru investigații amănunțite. Detaliile despre gravitatea rănilor suferite nu au fost comunicate până în acest moment.

Șoferul nu consumase alcool

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat absența alcoolului în organismul său.

Cu toate acestea, incidentul rămâne sub investigație pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs și pentru a determina eventualele măsuri legale care se impun.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`