Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre dimensiuni și legăturile dintre ele. „Informația e cumva similară divinității” (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre dimensiuni și legăturile dintre ele. „Informația e cumva similară divinității” (VIDEO)

Alina Bădic și invitatul ei, psihoterapeutul Dan Lungu, au vorbit în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade” despre dimensiuni și legăturile dintre ele.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 24 – 30 septembrie: Nativii Leu s-ar putea să aibă o provocare, tendința de a se certa cu anumite persoane (VIDEO)

Dan Lungu, despre dimensiuni

„Faptul că ai spus ”alte dimensiuni” este foarte bine, din punctul meu de vedere pentru că și eu văd aceste aspecte ca niște dimensiuni, nu ca niște locuri. E bine să înțelegem această diferență între loc, care răspunde la întrebarea unde?, și dimensiune, care e cu totul altceva decât ce suntem obișnuiți să gând, să înțelegem.

Faptul că există astfel de dimensiuni e foarte ușor de demonstrat. Gândiți-vă la existența unui fetus în cele nouă luni de formare a lui. Trăiește într-un mediu de-a gata, nu respiră, nu mănâncă, nu bea apă, e alimentat fără nicio problemă e într-un mediu plăcut, plutește, nu are nicio acțiune de făcut cu scop. La un moment dat, se naște, un moment foarte traumatizant, trece din dimensiunea aceea ideală, paradisiacă, înt–o lume pe care nu o cunoaște, e altceva. (…) Totul e șocant. Discutăm la fel și cea de dincolo de viață”, a susținut Dan Lungu.

Lungu: Informația e cumva similară divinității

„Universul e într-o transformare continuă, iar noi facem parte din Univers. Ceea ce suntem e o trecere printr-o fază a trecerii noastre universale. Fizica vine și spune: ”până la urmă, tot Universul va sfârși într-o gaură neagră care-l va consuma” și totul practic reîncepe printr-o mare explozie. Și ei recunosc că singurul lucru care nu poate fi distrus de o gaură neagră este informația. Informația e cumva similară divinității, nu are început, sfârșit, nu îmbătrânește, e acolo, iar Universul, ceea ce numim creație, (…) a avut loc în ceva. Acel ceva e o dimensiune a informației universale, bazale, care reface materia și o reconstruiește introducând infromație în materie și creând structură”, a mai explicat acesta.

Dan Lungu a mai susținut că e posibil să avem unele talente și deprinderi din vieți anterioare: „Psihologia vine și vorbește despre cum se formează personalitatea și toate fazele prin care trecem, mai puțin una: temperamentul. Venim pe lume cu un anumit tip de temperament. În cadrul său sunt incluse talentele, abilitățile acestea native. Vine unul ca Mozart și la 5 ani compune. Nu a învățat, avea în el, era conectat la informația respectivă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)