Coșmarul trăit de o bătrânică din Argeș! Femeia a fost abuzată și sechestrată de un bărbat care o chemase la cules prune contra cost

Coșmarul trăit de o bătrânică din Argeș! Femeia a fost abuzată și sechestrată de un bărbat care o chemase la cules prune contra cost
Foto simbol: Pixabay

O bătrânică, în vârstă de 80 de ani, a fost sechestrată și abuzată de un bărbat care o chemase să culeagă prune contra cost, într-o comună din Argeș. Ulterior, bărbatul a fost identificat, prins și arestat.

Femeia a anunțat autoritățile la câteva zile după incident. Ea este din comuna Moșoaia, județul Argeș.

Bătrânica nu cunoaște bărbatul care a violat-o și sechestrat-o

Femeia în vârstă de 80 de ani a declarat că nu știe cine este bărbatul care a violat-o și sechestrat-o, după ce a fost chemată să culeagă prune contra cost.

Când a ajuns în gospodăria bărbatului, bătrânica s-a trezit cu individul peste ea. Bărbatul a lovit-o și a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el. Mai apoi, acesta a ținut-o forțat în casa lui mai multe ore.

După mai multe rugăminți ale femeii, bărbatul a lăsat-o să plece. Se pare că bătrânica a avut nevoie de timp ca să își facă curaj să vorbească despre ceea ce i s-a întâmplat, relatează antena3.ro.

Bărbatul a fost prins și arestat de către polițiști. El este recidivist. Fusese la închisoare pentru lovitură cauzatoare de moarte.

Acum, individul este arestat pentru viol și lipsire de libertate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`