Elevi prinși de jandarmi în timp ce jucau barbut în apropierea liceului. Fiecare dintre jucători s-a ales cu câte o amendă

Elevi prinși de jandarmi în timp ce jucau barbut în apropierea liceului. Fiecare dintre jucători s-a ales cu câte o amendă
Sursa Foto: Captură Video

Jandarmii din Râmnicu Vâlcea au surprins miercuri, 20 septembrie, cinci elevi cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani în timp ce jucau barbut în curtea unui bloc, înainte să meargă la școală.

Liceeni prinși la un barbut, înaintea orelor

Mai mult decât atât, liceenii au susținut că banii pe care i-au folosit la jocul de noroc erau dați de părinți pentru a-și asigura masa zilnică.

„În dimineața acestei zile, în jurul orei 07:30, jandarmii vâlceni au intervenit în Cartierul Ostroveni din Municipiul Râmnicu Vâlcea unde au surprins cinci tineri cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, elevi ai unui liceu din apropiere, jucând jocuri de noroc în curtea unui bloc, în timp ce se îndreptau către școală”, a transmis purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Județene Vâlcea, George Tacăle.

Adolescenții au fost nevoiți să predea zarurile jandarmilor și fiecare dintre jucători s-a ales cu câte o amendă pe nume propriu, având în vedere că de la vârsta de 14 ani și minorii pot răspunde pentru faptele contravenționale pe care le comit, notează Adevarul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`