Nu mulți români își permit să mănânce aici. Cât costă o porție de creveți la Taverna Racilor, restaurantul lui Pescobar?

Nu mulți români își permit să mănânce aici. Cât costă o porție de creveți la Taverna Racilor, restaurantul lui Pescobar?
Foto: Facebook/ Pixabey

Taverna Racilor, restaurantul lui Pescobar (Paul Nicolau), a fost închis timp de 6 luni din cauza neregulilor constatate de ANPC. Mulți s-au întrebat cât costă creveții acolo și s-au plâns de calitatea mâncării și de prețurile mari.

Cât costă o porție de creveți la Taverna Racilor

Restaurantul este un local sofisticat, iar această caracteristică nu a trecut neobservată de clienții români care au decis să îl viziteze. Aceștia au venit în căutarea unei experiențe gastronomice deosebite, în special pentru a savura fructe de mare, după ce au auzit de acest loc prin campania intensă de promovare online desfășurată de Pescobar, proprietarul restaurantului.

Mulți au fost uluiți când au ajuns aici și au văzut prețurile pentru preparatele cu creveți de la Taverna Racilor. De exemplu, o porție de creveți mari pe un pat de cartofi (300 g de creveți și 150 g de cartofi) costă 61 de lei.

Dacă preferi ceva mai simplu, o porție de creveți mari prăjiți costă 57 de lei. Dar pentru cei care doresc să se bucure de o experiență cu adevărat exotică, există opțiunea unei porții de creveți pane într-un delicios sos srilankez, dar aceasta vine la un preț mai piperat, de 71 de lei.

Cantitatea de creveți din fiecare sortiment de mâncare este între 300 și 350 de grame, scrie Playtech.ro.

Prețurile sunt mai mari decât în alte restaurante de lux din București

O porție de 250 de grame de creveți în sos de vin și usturoi este disponibilă la prețul de 66 de lei, în timp ce o porție similară de creveți la grătar costă 67 de lei. Cu mult înainte de toate celelalte opțiuni din meniul restaurantului, platourile destinate unui grup mai mare de persoane se evidențiază prin prețurile lor, putând ajunge la valoarea de 631 de lei pentru un platou destinat a patru persoane.

Prețurile sunt mai mari decât în alte restaurante de lux din București, justificate în parte de costul fructelor de mare. Cu toate acestea, mulți clienți români s-au plâns de porțiile mici și calitatea mâncării.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)