Dintr-un bilet greșit, un bărbat a câștigat cel mai mare premiu Loto / Suma uriașă pe care a încasat-o

Dintr-un bilet greșit, un bărbat a câștigat cel mai mare premiu Loto / Suma uriașă pe care a încasat-o
Sursa foto: Pixabay.com

Un bărbat a câștigat aproape jumătate de milion de lire sterline, după ce a cumpărat un bilet greșit la loto.

Deși norocosul bărbat nu a cerut un astfel de bilet, casierul i-a dat acestuia, care și-a dorit să rămână anonim, un tichet multi-match în loc de unul Cash4Life, așa cum voia inițial.

Astfel, bărbatul a câștigat suma de 580.000 de dolari (aproximativ 468.144 lire sterline), iar după nu a mai părut deranjat de ceea ce a făcut casierul, relatează Daily Star.

Jumătate de milion de lire sterline, câștigat din greșeală la loto

Chiar dacă au fost publicate declarații oficiale de la câștigătorul anonim și soția sa, numele acestuia nu a fost făcut public. Cu toate acestea, se spune despre el că merită câștigul obținut.

„Întorcându-mă acasă de la serviciu în acea seară, m-am oprit la magazin și am scanat biletul. Am fotografiat mesajul pentru a dovedi că era adevărat. Acesta este cel mai mare premiu din viața mea. Cu siguranță, voi avea o noapte liniștită”, se arată în comunicatul de presă emis de Loteria Maryland.

Din dorința de a nu avea probleme cu casierul, bărbatul a acceptat totuși biletul greșit.

„Am zis în gândul meu, ‘Oh, e un angajat nou.’ El a fost atât de sincer când și-a cerut scuze”, declară bărbatul.

Soția câștigătorului, lucrătoare în domeniul medical, a declarat că: „dacă cineva merită acest câștig, acela este el. Este un bărbat muncitor, un soț iubitor și un tată devotat”.

Cuplul a declarat că vor plăti facturile unui centru de îngrijire medicală și vor achita un împrumut universitar pentru unul dintre copiii lor, dar și alte datorii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`