Un avion s-a prăbușit în Brazilia. Au murit toți oamenii aflați la bord

Un avion s-a prăbușit în Brazilia. Au murit toți oamenii aflați la bord
Foto: Pixabay

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Barcelos, Brazilia, într-un accident soldat cu moartea celor 14 persoane ce se aflau la bordul aeronavei, au anunțat autoritățile regionale, potrivit The Guardian.

Un avion s-a prăbușit în statul brazilian Amazonas

Accidentul s-a produs în provincia Barcelos din Amazonas, stat situat în nordul Braziliei.

„Regret profund moartea celor 12 pasageri și a celor doi membri ai echipajului”, a declarat guvernatorul din Amazonas, Wilson Lima.

„Echipele noastre lucrează de la început pentru a asigura sprijinul necesar. Rugăciunile mele se îndreaptă către familiile și prietenii lor (ale victimelor, n.r.)”, a adăugat oficialul.

Compania Manaus Aerotaxi a confirmat accidentul aviatic și a anunțat că investighează cauzele, însă nu a oferit niciun detaliu despre victime.

„Ne bazăm pe respectul pentru intimitatea celor implicați în aceste momente dificile și vom fi disponibili să oferim toate informațiile și noutățile necesare pe măsură ce înaintează ancheta”, spune compania.

Guvernatorul Wilson Lima a precizat că trupurile neînsuflețite au fost recuperate din aeronava prăbușită și că victimele erau turiști brazilieni. Cea mai probabilă cauză a accidentului a fost o eroare de pilotaj, crede el.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`