Antrenorul lui Alaves, anunț despre Ianis Hagi după întoarcerea de la naționala României: „Este ca și cum ar fi ajuns astăzi la echipă”

Antrenorul lui Alaves, anunț despre Ianis Hagi după întoarcerea de la naționala României: „Este ca și cum ar fi ajuns astăzi la echipă
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Luis Garcia Plaza, în vârstă de 50 de ani și antrenorul echipei Alaves, a discutat în avans despre meciul cu Rayo Vallecano, programat vineri la ora 22:00, în cadrul celei de-a 5-a runde din La Liga. De asemenea, a oferit câteva comentarii despre situația jucătorului Ianis Hagi.

Luis Garcia Plaza, anunț despre Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost împrumutat de la Rangers la finalul lui august. A avut o scurtă apariție în meciul cu Valencia (1-0). Apoi, s-a alăturat echipei naționale pentru meciurile cu Israel (1-1) și Kosovo (2-0).

Mijlocașul a revenit recent la Alaves, iar antrenorul Luis Garcia Plaza îl consideră în continuare ca pe un jucător proaspăt transferat, dat fiind că nu a avut ocazia să se antreneze cu echipa în ultima perioadă. Situația similară se aplică și lui Samu Omorodion, un atacant spaniol care a fost împrumutat de curând de la Atletico Madrid, scrie Sport.ro.

Pentru mine este ca și cum ar fi ajuns astăzi la echipă, având în vedere că au fost plecați cu echipele lor naționale. Cei noi au ajuns târziu și sper că vor reuși să se acomodeze rapid. Știu primul 11 cu care voi aborda meciul, îl știu și jucătorii, dar nu vreau să-i dau indicii lui Francisco (n.r – Francisco Rodriguez, antrenorul lui Rayo Vallecano)”, a spus Luis Garcia Plaza, la conferința de presă premergătoare meciului cu Rayo.

Ce așteptări are antrenorul lui Alaves

Antrenorul și-a exprimat așteptările față de echipa sa pentru partida de diseară.

Trebuie să arătăm personalitatea din primele patru etape. Indiferent dacă vom câștiga sau vom pierde, cu o astfel de personalitate vom reuși să obținem puncte pe parcursul sezonului. Trebuie să jucăm fără frică, să avem mingea și să prelungim momentele bune pe parcursul jocurilor”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:27 - Inundațiile din Galați au provocat pagube majore. O ambulanță a fost luată de viitură, iar echipajul a fost la un pas de moarte
19:25 - Adevăratele motive pentru care Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au decis, de fapt, să se despartă. Detalii neștiute au ieșit la iveală
19:09 - O explozie nucleară ar putea salva Pământul de un asteroid de mari dimensiuni, spun oamenii de știință
19:08 - Florian Bodog îl contrazice pe Cîțu: Nu are nicio credibilitate. Eu nici nu cred că există o astfel de decizie. Probabil că o fi visat rău azi noapte (VIDEO)
18:52 - Care sunt cele mai frumoase cinci destinații de vacanță pe timp de toamnă. Câteva sunt foarte aproape de România
18:49 - Radu Miruță, despre decorarea lui Aurelian Bădulescu: O degradare a semnificației decorațiilor din partea Președintelui. Iohannis pare că își depășește recordurile de penibilitate în fiecare zi (VIDEO)
18:36 - Dani Oțil, uimit de ce se întâmplă în noul sezon Power Couple: „Mă uit la prima probă și nici nu îmi vine să …”
18:30 - Mesajul lăsat de bărbatul suspectat că a încercat să îl asasineze pe Donald Trump. Îi îndemna pe alții „să ducă treaba la capăt” și oferea și o recompensă
18:07 - Marcel Boloș: Nu s-a pus problema să lucrăm la impozitul progresiv. Rămânem cu cota unică, care știm că a produs mult bine pentru toți românii (VIDEO)
18:04 - Ce trebuie să facem de fiecare dată când tăiem o ceapă. Trucul simplu și ingenios care ne scapă de o mare problemă